Radikala sanningar / Gå ut ur…A Svensson

Kyrkor och samfund har ingen del i Jesu försoningsverk. Därför kan ingen kyrka bli frälst. Endast människor kan bli frälsta.

Varför är de kristna uppsplittrade och bundna i många kyrkor och samfund? Det är för att sanningen om Guds församling aldrig har blivit predikad i kyrkorna. Kyrkorna tillåter inte sina medlemmar att få veta sanningen om Guds församling. Om sanningen om Guds församling blir välkänd bland folket, då skulle allt Guds folk säga upp sitt medlemskap och lämna kyrkorna, som det står i Upp. 18:4.  

Hela Guds församling är i en djup global kris. Jesus kommer snart, men Guds folk är inte redo att möta honom. Bland de kristna finns avgudadyrkan och många andra synder, men predikanterna är mer rädda för väckelse än för de synder som folket lever i. I stället för att varna folket för deras synder, så varnar man för väckelse, som om väckelse är någonting farligt. Så har det alltid varit i tider av väckelse. Då är kyrkorna emot. Kyrkorna kan aldrig omvända sig och få Guds förlåtelse för sina synder. De blir bara värre och värre. Herren kommer att vedergälla kyrkorna fullt ut för deras onda gärningar.  

Alla kyrkor har kommit till genom religiös otukt. Människor har blandat Guds ord med onda andars läror. På det sättet uppstår nya kyrkor. Kyrkorna är grundade och uppbyggda på Satans falska församlingslära, och Herren har för länge sen befallt sitt folk att lämna kyrkorna, det stora Babylon.  

Kyrkorna har blivit en boning för onda andar, ett tillhåll för alla slags orena andar och ett tillhåll för alla slags orena och avskyvärda fåglar. Upp. 18:2. Men kyrkobesökarna är andligt nedsövda, så de märker inte att onda andar är i full verksamhet i deras kyrkor. I stället för att förbereda sig för Jesu tillkommelse, så håller de på med underhållning, med sång och musik och kyrkkaffe. Djävulen ställer inte till med en föröljelse i onödan. Han ser hellre att de kristna somnar, då har han minst besvär av dem.  

De onda andar som härskar i kyrkorna, de hatar väckelse därför att väckelse uppenbarar sanningen. En väckelse kan inte pågå någon längre tid i en kyrka. Det är som att förvara ett brinnande ljus i en tillsluten papperspåse. Antingen slocknar ljuslågan av syrebrist, eller också tar det eld i påsen. Om inte kyrkan lyckas kväva och förstöra väckelsen, så kommer väckelsen att förstöra kyrkan genom att avslöja dess falska lära.  

Genom att hålla de kristna uppsplittrade i många kyrkor, så har djävulen förstört kristen enhet och gemenskap, och hindrat människor att komma till tro på Jesus. Vill du ha väckelse så måste du avslöja och bekämpa Satans kyrkor.  

Det är inte Gud som dröjer med att sända väckelse, utan det är Guds folk som dröjer med att åtlyda Herrens befallning i Upp. 18:4. Detta väckelsebudskap har stått att läsa i Bibeln hela tiden. Varför har inte predikanterna uppmärksammat detta? Denna befallning från Herren borde ha varit predikad och välkänd överallt bland alla kristna.  

Det är just detta som är väckelse, Guds församlings upprättelse, att alla kristna kommer loss från kyrkor och samfund, det stora Babylon. När människor upplever väckelse, då säger de upp sitt medlemskap i kyrkor och samfund. /Allan Svenssonhttp://www.algonet.se/~allan-sv/REDO.HTM

/ Jag har personligen längtat efter att väckelse ska komma, men man får hela tiden lära nytt. Och jag tror att det inte finns så stor chans att kyrkorna vaknar, se bara hur det ser ut idag. De troende måste vakna, men vem ska kunna väcka dem? och Vem och Vilka vill bli väckta?  Begrunda texten och lär sanningen. *Gå bort från henne mitt folk, synda inte tillsammans med henne…..* Uppenbarelseboken 18:4  /Maria

2 thoughts on “Radikala sanningar / Gå ut ur…A Svensson

 1. Hej Janne. jag håller med dig, ekumeniken tar död på budskapet /evengelium, och i de sista tiderna kommer ju romarriket att uppstå och en falsk superkyrka att komma, man är på väg med stormsteg.
  På inget annat sätt än att ta till sig vad Gud säger och lär kan man undvika att hamna fel.
  Det är som du säger att lämna sig helt till Gud och låta honom styra, inte församl pastorer eller andra som inte hjälper en framåt. Den helige skall styra ens liv, det står klart i Apg. Vi vet ju också hur farlig katolicismen är, bara att läsa innantill om all info.
  /Maria

 2. När man lever hlet i tron och överlämnar sig till Gud, gör Gud under med oss och vi kan hjälpa varandra och be för varandra!

  Vad jag förstod är Babylon den katolska kyrkan. Och den katoslka kyrkan är en senare variant av Romarriket, ett imperium med maktambitioner som andra imperier.

  Ekumeniken och New Age tankarna leder kyrkorna bort från evangeliet, bort från Guds röst. Det är så plågsamt att se!

  Ekumeniken vill göra en religion på människovis – genom stora byråkratiska sammanslagningar och deklarationer. Det går inte enligt Paulus många brev i NT. Det finns bara en tro på Jesus och den får vi genom Den Helige Andes gåva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.