Radikala sanningar /D Wilkerson

Förvirrade experter. Gud har med avsikt bringat förvirring hos de lysande mäns sinnen, som menar sig kunna tyda framtiden. De är som blinda och är hjälplöst förbryllade. Dessa, som sätter sin förtröstan till gudlösa råd och ekonomers, mystikers och astrologers förutsägelser, kommer att förlora sina pengar och kanske också sina liv. Dessa förutsägelser är en massa lögner, som inte alls uppenbarar något om framtiden. De bara upprepar vad Gud redan talat genom sina tjänare.

Gud ler åt deras påståenden och finner behag i att avslöja deras falska budskap. Dessa, som försöker värma sig själva vid astrologernas och spåmännens eldar, kommer att sluta frusna och nakna. Världens visdom är dårskap och falska profeter, som framträder idag, har inte sett en enda strimma av andlig insikt. Ingen satanisk förutsägelse kommer att gå i uppfyllelse eller bekräftas genom Guds handlande. Nej! Gud kommer att vända deras lögner mot dem själva och kommer att göra dem till åtlöje bland människorna.  /D Wilkerson ur Festen är över, och sannerligen är Festen snart över…..

“…så svara dem: Så säger HERREN: Se, jag skall fylla detta lands alla inbyggare, konungarna som sitta på Davids tron, och präserna och profeterna, ja, alla Jerusalems invånare, så att de bliva druckna.” /Jeremia 13:13

Att söka Gud och hans vilja är det största och bästa för oss.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.