Radikala sanningar

dsc00031.JPG

Utav radikala sanningar finns det mycket. Det är inte alltid som människor vill läsa dem eller försöka förstå dem. En radikal sanning är att Jesus bad sina lärjungar gå ut och sprida hans ord, över land och riken. Han bad dem göra de under som han gjorde, han bad dem vara trogna Guds Ord.

Det är precis det som vi troende skall göra idag. GÅ UT, med Evangelium. Därför är det så märkligt att veta att inte alla troende förstår vad de fått. De har ju fått frälsningen som en gåva, och tron som en sköld och ett ansvar.

Jag skulle inte kunna tänka mig att sitta ner och bara tycka att jag har det så väldigt bra som fått en tro, och sedan inte göra mer. Tron skall visas på, den skall levas, och den skall ut till alla. Det är ju faktiskt ett upprag, det bästa uppdrag en människa kan få. Varför sover människor då?

Jesus säger: “Gå ut i hela världen och predika de goda nyheterna för alla människor.” / Mark16:15

Jesus säger: ” Omkring dem som tror ska det ske under. I mitt namn ska de driva ut onda andar, och de ska tala nya språk.” / Mark 16:17

Detta säger Jesus. Detta är en radikal sanning. . Och då bör/skall alla vi som älskar Jesus följa just de orden….. GÅ UT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.