Profetiska budskap!/ Profetia 1966 /jordbävningar–

Sverige. Dom över Sverige? Här får du läsa en profetia från år 1966.

11/6-10

Här kommer en profetia från 1966 som en läsare (Jörgen) mailade till Elvor och Janne som kan vara väldigt aktuell.

Jag (Jörgen) skulle läsa en bok som min mamma ägt som heter Dom över Sverige, B Claesson/A Johansson, och när jag (Jörgen) öppnar den så ligger ett tidningsurklipp innanför pärmen som är ifrån 30/4 -1966. Här kommer den i sin helhet:

I augusti förra året, var jag inbjuden av en pingstförsamling utanför Helsingfors i Finland att predika i en veckas seriemöten. Många gånger förut hade jag besökt detta land och de olika svensktalande pingstförsamlingarna, även denna lilla grupp hade jag vid flera tillfällen haft förmånen att gästa.

Vi hade kommit fram till fredagen av vår mötesserie i Träsk. Det var på förmiddagen vid niotiden. Jag hade satt mig i en stol och tog min bibel för att koncentrera mig för kvällens väckelsemöte. Jag bläddrade fram och tillbaka men kunde inte samla mina tankar. Medan jag så satt där försvann allt omkring mig. Platsen, rummet, tiden försvann. Jag kom i en andlig atmosfär och mitt inre väsen fylldes av en oerhörd fruktan och bävan.

Först hörde jag en röst som talade till mig. Den var mjuk men manande och varnande. När jag hörde rösten och vad den sade skakade jag i hela min varelse. Orden lydde; ”Jag har länge talat till detta folk och de nordiska länderna, jag har sänt mina tjänare och tjänarinnor men människorna vill ej lyssna. Tiden är nu inne då jag än en gång skall varna folken genom prövningar och nöd”. Rösten tystnade, istället fick jag se hur nöd kom över våra folk. Liksom en mörk våg vällde katastrofer, olyckor och prövningar fram över våra länder. ”Vågen” kom från sydväst. Först berörde den västra och sydliga delarna av Sverige. Den bredde ut sig hastigt och omfattade hela skandinaviska landområdet. Det var missväxt, sjukdomsepidemier, hungersnöd och svåra lidanden. Bland dessa katastrofer kom även svåra tider för de troende och kristna. De fingo lida förföljelse. Kyrkor och kapell stängdes. Skaror av andliga män och kvinnor sattes i fängelse för sin tro på Kristus, men jag såg även en liten skara både i Sverige och Finland, övervägande unga män och kvinnor, som frimodigt uppträdde till försvar för kristendomen. De gav ut av det andliga utsädet men någon bibel såg jag dem inte ha. De mötte oerhörda svårigheter men gick frimodigt fram. Myndigheterna försökte anskaffa livsmedel väster ifrån ty människorna dog av svält. Det var dock svårt att få in livsmedel, ty västvärlden hade själva stora svårigheter. I Amerika blev stor arbetslöshet och felslagna skördar. Kina, Indien och hela Asiens folk ropade efter bröd. Det kändes som hela jordplaneten hade kommit ur kurs.

Åter hördes rösten: ”En luttringens tid är inne. Detta är en kärlekens handling till mina älskade barn som håller ut i kampen, därför att jag tillsatt denna nödtid över folken”.

Lika hastigt som jag sändes in i andens värld, lika hastigt kom jag tillbaka. Jag fann mig själv badande i tårar. Min bibel hade jag uppslagen med det högra pekfingret på ett bibelställe. Jag såg på bibelordern och min inre reaktion blev uppenbart stark. Det var händelsen om Josef då han uttyder drömmen för Farao. Först kom det sju feta kor upp ur Nilfloden, därpå sju magra. De sju magra åt upp de sju feta men voro lika magra ändå.

Aldrig hade dessa bibelord stått så levande inför mig. De profetior som kvinnan i Uleåborg framburit blev för mig fullt och fast överensstämmande med sanningen. Birger Claessons uppenbarelser blev åter levande, och jag förstod att tiden snart var inne då Herren skulle låta allt gå i verkställighet som han hade förkunnat.

Kvällen kom och mötet började. Det var en förtätad atmosfär. Jag hade inget annat textsammanhang än det jag fått på förmiddagen då jag upplevde vad som skall en dag komma. Hela mötet blev en uppgörelse och många var de som den kvällen bad om förbön. Flera troende, vilka förut varit tröga att verka för Gud, avgav löfte om att bättra sig. Det blev ett väckelsemöte av ett sällsamt slag.   Linné Petersson /från Elvorochjannes sida

OBS   Många från NORGE m fl ställen har sökt på denna sida om denna profetia, det är INTE jag Gudrun Maria som upplevt den utan den ÄR från Elvor och Jannes sida: http://elvorochjanne.se    Jag har bara kopierat JÖRGENS Berättelse (med tillstånd)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.