Profetiska budskap / Herrens härlighet

 80111.jpg

Herrens härlighet. Herren vill visa oss alla vad verklig skönhet, tillfredsställelse och upplevelser i det gudomliga är. Kanske man tror att man har sett allt vackert, i form av soluppgångar, vackra byggnader, panorama av alla de sorter. Men det är bara det som finns på jorden… som egentligen inte alls är så skönt.

För det kommer en dag att jämställas med grått papper, alltså utan färg och skönhet.

 Den skönheten som Gud vill visa dig, i att vara i hans härlighet, det är det som vi alla egentligen längtar efter, anser jag. Ja jag är säker på det.

Det kommer dagar då de som älskar Gud får se allt detta, på ett mera kraftfullt sätt än då vi är i Anden i upplevelser, det finns mer att få. Och en dag då vi står i Herrens sal, och tillber honom utav allt och hela vårt hjärta, DÅ förstår vi vad Herrens Härlighet är.

Det kommer dagar då vi ser att det vi trodde var eftertraktansvärt och begärligt inte betyder någonting. Inte någonting. För Herrens Absoluta Närvaro kommer att få oss att gå ner på knä.

Det kommer dagar då den kristne, den som älskar Gud av hela sitt hjärta, kommer att falla ner på knä och bara prisa och lova Herren. Ja så kommer det att bli.

Jesus dog och Uppstod för att vi en dag skall nå fullheten. Han dog för att vi skulle få vara  med i underbar jubelsång i Herrens närhet. Det offer som Jesus gjorde för oss alla, är det mäktigaste och vackraste och mest betydelsefulla du kan få förstå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.