Profetiska budskap! /G20-/depression/recession

 vitsippor 2010

G20-mötet har avslutats och parterna är inte överens… Ja det är verkligen allvarliga tider vi lever i. Läs nedanstående och läs gärna vad Wilkerson säger i boken SYNEN, köp boken om du inte har den.

Vi kan se en ekonomisk spricka i G 20 >> den är som störst mellan Tyskland och USA >> Och USA säger: Vi kan inte lyfta upp världsekonomin själva >> Det här kan slå hårt mot Europas övriga ekonomier, särskilt Frankrike och England.

Kan den här sprickan vara början på den som D Wilkerson såg i Synen. Sid 23

Fastän ekonomiska sanktioner i Europa kommer att utlösa den kommande depressionen så lägger de flesta nationer skulden på de som sker på USA. Frankrike blir ett av de mest USA fientliga nationerna i världen. Politiker och affärsmän i Europa och Japan skjuter skulden på Washington och de Amerikanska bankirerna.

Observera att han skriver depression och inte recession så det verkar som om det blir värre! Och enligt ekonomer har vi nu recession men man varnar för en kommande depression.

  • Turkisk demonstrationer mot Israel med Naziflagga >>
  • Kolla in videon: kyrka tar bort korset för att vara inkluderande >>
  • 1:a stormen som kan beröra oljespillet i Gulfen >>

Kyrka i Michigan tar bort korset för att vara mer inkluderade. Ta bort korset…så kan man inte göra. Jag ville ge dig en video till att se på om detta men den hackade så… Gå gärna in på elvorochjanne.se för att se profetiska nyheter m m.

*
*

När vi ber erkänner vi Gud som Herre och vi vet att vi inte klarar oss utan honom. Att be till Gud är att ödmjuka sig, att lägga all egen strävan och oro åt sidan och att bestämma sig för att lyda honom. Tänk om alla gjorde så! /Maria

Video: National Geographic arkiv: Kamtjatkas vulkaner  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.