Profetiska budskap! / Efter-Krisen- värld

Inte kunde jag/man, för tjugo år sedan tänka sig att man idag skulle vara mitt inne i profetiska tider! Det är otroligt, men sant. Det är detta som står här nedan som man har anat en lång lång tid, och nu är det snart verklighet med många olika slags nya ordningar. Det känns inte bra, men det är bra att man hunnit förbereda sitt inre och kunnat förstå detta som sker i denna  tidsålder. Allt står ju i Biblen. Varsågoda:  Elvor och Janne:

Den gamla världsordningen har fallit den nya kommer (Upp13)

Den Ryske presidenten Medvedev gjorde nyss ett intressant uttalande i tidningen Financial Times >> Vi sammanfattar artikeln: Medvedev sa att Moskva är redo att leda ansträngningarna mot en Ny Världsordning efter den Gamla ordningen som kollapsade i den ekonomiska krisen. Han talade vi det ekonomsiska forumet i St Petersburg.

Han sade vidare: Vad som såg ut som oberörbart har nu kollapsat. Dessa “bubblor” som bara var en illusion av blomstrande ekonomier har nu spruckit. För Ryssland så är detta en utmaning och en möjlighet. Vi lever nu i en unik tid och nu skall vi gå in i den och bygga upp ett modernt och blomstrande och starkt Ryssland. Detta Ryssland skall vara samarbetspartner till den nya ekonomiska ordningen och fullt deltagande i det kollektiva ledarskapet som skall styra den Post-Chrisis (Efter-Krisen) värld.

Ohlins: Lägg märke till att man vet vad man talar om och att det inte kommer att bli någon som helst återgång till den ekonomi som vi en gång levde i. Han menade att den ekonomiska krisen som startade 2008 har raserat allt som den gamla ordningen stod för. Var beredd på en Ny Världsordning UPP 13

 • En bra översikt om oljekatastrofen >>
 • Ett nytt intressant grekiskt ord att studera Prosagog >>

Amerikanska Krigsfartyg har gått igenom Suezkanalen mot Röda Havet. >> & >> Är det dags för en konfrontation med Iran? Till och med Arabländer backar upp ett anfall nu >>

 • Jordbävning 6.0 Andaman öarna >>
 • Dödligt regn från Gulfen förgiftar grödorna >>
 • Nästa hot i Gulfen – Döda svarta hål >>

Att denna oljekatastrof är ett faktum– ja det är mer än sorgligt, jag hittar inte orden! Gör du? Börjar man begripa att den troende säger sanningen då den talar om en ny himmel och en ny jord—att Jesus skall komma tillbaka….. Gud bevare oss!   /Maria

5 thoughts on “Profetiska budskap! / Efter-Krisen- värld

 1. Hej Janne Jag gillar din kommentar för du tänker som jag..att läsa bibeln kan man göra på flera sätt, och visst är det underbart att läsa om både det som var och att det handlar om Jesus, som kom, som dog, som uppstod OCH SKALL KOMMA TILLBAKA! Underbart!Läser man bibeln gör man ju det av kärlek till Mästaren och hans ord!
  Historieböckerna talar inte sanning, det finns sådana som Hitler och Stalin idag också och de är producerade av makteliten, jodå.

  Antikrist och det antikristliga systemet är grymt otäckt, men det är vad vi har att vänta. EN FALSK fred kommer ju nu i M-östern och Antikrist kommer förklädd..

  Det bästa i all denna hemska röra och grymhet är att vi får möta Jesus, vi får ett nytt hem så småningom. Visst längtar vi, men vi vill ju bli klara här först, men det kommer Gud att se till.
  Önskar dig allt gott, Gud välsigne dig.
  /Maria

 2. Jag läser nog inte hela Bibeln som en manual eller historiekrönika. Händeslserna i uppenbarelseboken och hos profeterna är klädda i symbolspråk, ändå är krafterna i världen tydligt beskrivna. Och många tror att allt är OK. Hitler och Stalin är döda, så vad finns det att oroa sig för?
  Det var den sociopatiska snillet och personligheterna som snärjde mänskligheten (i historieböckernas versioner), inte de politiska systemen som själva odlade fram galenskapen. Om något så framstår Stalin som Kommunismens nederlag, och Hitler nationalssocialismens och Mussolini fascismens. Det hindrar inte att folk tänker och gör likadant (liknande saker) som dem idag.

  Antikrist känner vi som mött Kristus, skulle jag tro! Antikrist är inte Kristus, även om han gärna vill verka som en frälsare för världen (och säkert går klädd i religiösa kläder). Man ser ju vilken skillnad det är.
  Antikrist säger ja till djävulens tre frestelser – makt, magi och blasfemi. Kommer inte Antikrist som medlare i Palestinakonflikten? Är det inte hans roll i historien att skapa fred i Mellanöstern, på Kristi bekostnad?

 3. Måste tillägga att Uppboken inte är skriven i ordningsföljd, därför säger man nu att vi befinner oss i Uppboken 6 kap. men läser vi 6 kap så kan vi se att det där handlar om förföljelse, en stor sådan och om att himlavalvet dras undan m m.

  Antikrist har inte dykt upp på scenen.. den falska profeten…Antikrist regerande… antar att han kommer snart att utropa sig till Gud… Ja det är mycket som ska ske innan Jesus kommer.
  /Maria

 4. Hej jo visst förekommer det massor av profetior i UPPboken, och det är så tydligt det vi ser idag, och jag tycker det är lite väl tidigt för alla dessa saker att hända, jag ser en del sidor som skriver att det är närmare än det är,,,som jag ser det. *UPP KAP 8:9: *Och en tredjedel av havet blev rött som blod och en tredjedel av fiskarna dog….* ÄR vi där? … Det är för tidigt säger jag, ja det är för tidigt.

  Nej jag tror inte att vi letar efterhändelserna, men jag tycker att man skall vara beredd. Denna artikel ovan tycker jag är otäck, vad tycker du? se här:

  Ohlins: Lägg märke till att man vet vad man talar om och att det inte kommer att bli någon som helst återgång till den ekonomi som vi en gång levde i. Han menade att den ekonomiska krisen som startade 2008 har raserat allt som den gamla ordningen stod för. Var beredd på en Ny Världsordning UPP 13

  En artikel i AF-bladet idag tog upp just detta med oljan och havet och metangasen…snälla nån, hela Americas kust kan flyga i luften!
  /Maria

 5. Förekommer det inte formuleringen “och en tredjedel av havet blev till blod” i Uppenbarelseboken?

  “Ängeln stötte i basunen och en tredjedel av havet blev till blod” eller liknande uttryck.

  De flesta som jag talat med ser inte katastrofer, förrän de sker mitt framför näsan. Sen ska vi väl inte söka efter dem med ljus och lykta för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.