Politik. Lögner. Mångkultur a’ la 1975. Europa i mörker. The System. Sverige och synden

 

Unfortunately, society is not a level playing field. It is structured on social injustice.

Politics in the US… ~ There really is something wrong with this. Especially when the GOP goes around starting wars....  The system is a lie

Silent Majority

Under ett tag har vi nu sett en utveckling i Sverige som är totalt ruskig. Det är så mycket prat och tal om valet den 9 september och valstugorna och dess arbetare har fått framföra det som de går till val på. Det är demokrati..? MEN vad som inte är demokrati är när en fackansluten blir utesluten från facket för att den är Sverigedemokrat. Demokrati har vi ju knappt annars heller, bara då det passar vissa ledare.Sverige är ett förljuget land som inte kan stå upp för sanningen och troheten.
Hade Gud fått leda landet och invånarna hade haft en bergfast och sund tro hade det inte sett ut som det gör.
Människor när det gäller politik: Aningslösa, Outbildade, okunniga, dumma, totalt fastlåsta i idéer som inte går att förverkliga m m.
Ps 127:1: ”Om inte Herren bygger huset bygger arbetarna förgäves. Om inte Herren vaktar staden vakar väktaren förgäves.”
Negativiteten syns tydligt då det inte blivit bättre av ett socialistiskt styre. Det spelar inte någon roll vilka som ‘vinner’ detta val, det blir ändå inte bra, våldet slår ändå till, pensionärerna tjänar ändå för lite pengar att leva på, bränder av bilar kommer att fortgå¨, morden kommer att fortsätta färga tidningars rubriker, korrupta politiker kommer ändå att frottera sig med varandra på städernas krogar, och tvättade pengar är fortfarande attraktiva så länge de finns, barnen kommer inte att få rätt undervisning i skolorna och inte fler gympatimmar, sanningen kommer inte att stå fram och lögnerna kommer att fortsätta hagla och man tror på ett land av honung och vila. Nej sluta nu——— tiden är på väg att ta slut! Har ni inte sett det och märker ni inte vart det är på väg? Mot slutet kära du! Ett land i öppet förfall. Invandringen är det enda som gäller och politikerna fortsätter på det avtal de gjorde 1975 om mångkulturen, det som är menat att sänka Sverige i dyn. Genocide. Folkmord. Men ingen anhålls för det. Det kommer ännu mörkare tider, -Europa, i mörker.

Jesus skall komma igen, vi ser tecken i tiden, som är allt annat än bra men de visar att människorna kommer att ropa av ångest så står det i Guds ord, och det sker redan. Hela mänskligheten är i förfall. När man säger detta till de o-troende får man ett glåpord eller ett gapskratt men de kommer inte att gapskratta är Jesus kommer på skyarna! Då blir det tårar av vånda! Jesus kommer snart!

2 Tim 4:3 Det ska komma en tid då människor inte längre står ut med den sunda läran utan samlar åt sig mängder av lärare efter sina egna begär, så som det kliar i deras öron att få höra. 4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.

1 Kor 6:9 Vet ni inte att orättfärdiga inte ska få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken sexuellt omoraliska eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller som låter sig utnyttjas för sådant, 10 varken tjuvar eller giriga, varken drinkare, förtalare eller utsugare ska ärva Guds rike. 11 Sådana har några av er varit. Men ni har tvättats rena, ni har blivit helgade, ni har förklarats rättfärdiga i Herren Jesu Kristi namn och i vår Guds Ande.

#motivationdaily #inspirationart #motivationinspiration #motivationalbrand #motivationalquoted #inspirationculture #inspirationalevening #motivationandinspiration #motivationmugsandmore #motivationmanifesto #motivationquotes #inspirationalquotes #inspirationalposts #motivationalmessages #motivationgym #inspirationonpoint #inspirationalquote #inspirationluxury #motivationmonday #inspirationalrunners #inspirationinterior #motivationaldaily #inspiration4you #motivationalbooks #motivationsspr #Motivationthought

2 thoughts on “Politik. Lögner. Mångkultur a’ la 1975. Europa i mörker. The System. Sverige och synden

 1. Hej! jag tror inte att alla bilbränder är äkta jag tror man blir betald att bränna. Det är klart att folk blir rädda och oroliga och vill ha en regering som sätter åt dem. Men det kommer inte att ske, vi ska släppa in fler o fler o sedan går det verkligen åt skogen med allt.

  Framöver kommer mer kontroll det dröjer nog inte länge. Men vem skall sätta in det stora artilleriet det vet jag ej., Jag tror inte SD vill det. Han vill ha ut gängen från gatorna o ut från landet.
  Ja vi har märkt att välfärden försvinner o det kanske beror på att man har skinnat alla som går att skinna. det finns inga pengar kvar till de gamla o sjuka.
  Eftersom vi är många som är sjuka o inte får hjälp så tror jag inte att ngt parti har en plan att göra det bättre för oss.

  De rika vill inte ge till de fattiga,nej o nej! de umgås icke ens med den tanken. Man har släppt in så mycket folk som får alla bidrag direkt de kommer och bostad med 2 års kontrakt. Medan vi sitter o längtar efter hjälp. Vi har inga rättigheter längre det är de med slöja o annat som har alla de rättigheterna. Vi måste inse att det är så det finns ingen återvändo, ut med svenskarna o in med de andra.
  SORRY!!! och eftersom vi är Guds barn så får vi be och tacka för all hjälp han vill ge och kan ge då han är Gud. Gud välsigne dig som gillar denna sidan den försöker vara uppmuntrande fast jag befinner mig i stor nöd. Tack för att du o andra läser här!!! FRIDshälsningar Maria

 2. Vi går mot Kontrollsamhället för bilar brinner brotten o mord blir fler. Så vill man ha mer övervakning och mer Polis. Terror dåd. m.m. och folk vill va mer skydd, och det förstår man. Politiker och Journalisterna bor inte i de områden, men folk känner sig otrygga. SD ville ha Militär Polis. Det låter som lite skrämmande att Kontroll har slagit in. Det verkar som Kontroll kommer ta över. Man kan säga att allt går till att Chippat folk till slut, för att ha maximal Kontroll, kameror räcker inte. Så på något sätt av alla galenskaper, som händer kommer Chippet. Och hos glassigt folk, tycker det är en ball kul grej, att Chippat sig, och styra alla sina datorer prylar och teve bil m.m. ja, det du tar upp så bra här, på sidan. Jag tror inte på någon Politik längre, fast jag är tvungen, och klara mig på något sätt. Jag kikade på en Ekonom som heter Micael Kallin, som räknat ut Ekonomiska Kassskillnader. Han är National Ekonom. Och den skulle inte se ljus ut för mig ekonomiskt om Moderaterna vann. Egentligen extra skatt på redan sjuka och fattiga. Skulle få ännu sämre för att finansiera andras skattesänkningar. Den var en bra kalkyl, som går att finna på nätet. Visst kan jag bli att, över visst handlande som Politiker gjort mot sjuka och handikappade. Att vara Anne Ramberg Advokatsamfundets ordförande, och sa i Humanismens namn skall Välfärden betala Invandringen. De som inget har skulle betala. Medan de drar av Rut och Rot samt sänkt fastighets skatt och sänkt skatt, Jobbskatteavdraget. Och de skall du och jag betala med deras Skattesänkningar ?. Det är det som nog mest retar mig. Moderaten Batra sa, vi måste ta invandring, men så sa hon, de får inte komma till min Kommun. Ja. Menar summan är ju att de betalar inte ett skit, utan låter bara andra Fattiga betala. Jag hade förstått Batra M och Anne-Ramberg om de sagt. Nej! Det är inte de fattiga som skall betala våra Rut o Rot och Invandring. Utan det är vi Rika som måste betala den. Ja, då pratar de plötsligt Svenska. Inte som Reinfeldt s Öppna edra Hjärtan. Jag tror att det är detta som vi ser nu, när inga har bostäder Sjuka o Gamla får Frysa utan bostad, om de klarar sig där ute utan Bostad. och i grunden i gamla Arbetarpartiet Socialdemokraterna stadga, stod det väl att Välfärd var Bostad över huvudet. Alltså en rättighet man hade förr, i vår Välfärd. Nu blev det långt Maria om allt. Men ja tänker väl att, det är detta du tar upp ju, om Kontrollsamhället som växer fram så bra här, och för de svaga, utsatta grupper. Guds Välsignelse ditt viktiga arbete Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.