Platt, men rund jord?? Yes, läs igen

NERSÄNKT jord, HÖRNEN. Änglar vid hörnen som vaktar enligt bibel

Platt jord eller ett klot som snurrar runt i s k universum?? / När du läser bibelorden nedan så tänk dig att jorden är som en rund boll som snurrar, då kanske du förstår att tänka till om en platt men rund jord. /Bibelorden talar.

Job 28:24 Ty han skådar till jordens ändar, han ser allting under himlen.

Job 38:4 Var fanns du när jag lade jordens grund? Svara, om du har så stort förstånd.5 Vem har bestämt hennes mått – du vet! Och vem spände mätsnöret över den?6 Var fick hennes grundpelare sina fästen? Vem lade hennes hörnsten,7 medan morgonstjärnorna tillsammans sjöng och alla Guds söner ropade av glädje?8 Vem satte dörrar för havet när det bröt fram ur moderlivet,9 när gav jag moln åt det att klä sig i och lät tjockt mörker bli dess linda,10 när bestämde jag dess gräns och satte bom och dörrar för det,11 och sade: “Hit får du komma, men inte längre, här skall dina stolta böljor lägga sig”?

Job 38:12 Har du, sedan dina dagar började,
befallt dagen att gry och anvisat morgonrodnaden en plats 13 där den kunde fatta jorden i dess hörn,
så att de ogudaktiga skakades bort från den?

14 Då ändrar jorden form som leran under sigillet,
och allt träder fram som i ny dräkt.—18 Har du kunnat se ut över jordens vidder? Låt mig veta, om du har insikt i allt detta.19 Var går vägen dit där ljuset bor, och mörkret, var har det sin boning 20 så att du kan föra det till dess gräns och finna stigarna till dess hus?

Psalm 93:1 Herren är konung! Han har klätt sig i höghet. Herren har klätt sig och rustat sig med makt. Därför står världen fast, den vacklar inte.

Psalm 19:2 Himlarna vittnar om Guds härlighet, himlavalvet förkunnar hans händers verk.3 Den ena dagen talar om det för den andra, den ena natten kungör det för den andra,4 utan tal och utan ord, deras röst hörs inte.5 De når ut över hela jorden, deras ord når till världens ände. Åt solen har han gjort en hydda i dem,6 den är som en brudgum som går ut ur sin kammare, den gläder sig som en hjälte att löpa sin bana.7 Den går upp vid himlens ena ände och går sin kretsgång till den andra. Ingenting undgår dess hetta.

Anm: Det är solen som kretsar kring och över jorden, snarare än jorden som kretsar kring solen. /Från bloggen Björkbloggen har jag hämtat en del.

Psalm 75:3 “På den tid jag har bestämt skall jag fälla en rättvis dom.4 Jorden och alla som bor där kan vackla, men jag har gjort dess pelare stadiga.” Sela. / Jorden kan inte vackla

Psalm 102:26 För länge sedan lade du jordens grund, himlarna är dina händers verk.27 De skall gå under, men du förblir. De skall alla nötas ut som en klädnad,
du skall förvandla dem som man byter kläder, och de försvinner.

Den platta jorden har en GRUND.

/Maria

RÄCKER INTE 200 BIBELORD???? Jodå mer än väl.

SATAN vill INTE att man skall tro på GUD, Skaparen. Det är särskilt viktigt att tänka på detta nu i SLUTTIDERNA! JESUS KOMMER TILLBAKA, och SÅ ATT ALLA, ALLA KAN SE HONOM. Kan man det på ett snurrande klot? m m.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.