Påven skall välkomna aliens som ”våra bröder”! VIDEO/Vatican.Läs artikel/article

 

Antikristliga

Här är en video om Vatikanen – som säger att inom en snar framtid ska ”aliens” visa sig och bli välkomna som våra bröder! Påven säger att de kan döpas och bli kristna! De är fria från den ursprungliga synden och är i full gemenskap med Skaparen!!!


*
HUR tänker påven? Vad är detta? Ett skämt? Nej detta är på blodigt allvar och tillhör det som ska ske i de sista tiderna! Visste du det?
The Vatican is preparing the world’s 1.2 billion catholics for the imminent discovery of extraterrestrial life. Pope Francis has reportedly drafted a major statement about extraterrestrial life and its theological implications that is expected to be publicly released soon.

For article with references, go to: http://exopolitics.org/vatican-preparing-statement-on-extraterrestrial-life/

Vatican prepares for imminent discovery of extraterrestrial life (S02E16)

*

Vatikanen förbereder världens 1,2 miljarder katoliker för den förestående upptäckten av utomjordiskt liv. Påven Francis har enligt uppgift utarbetat ett stort uttalande om utomjordiskt liv och dess teologiska konsekvenser som förväntas bli offentligt släppt inom kort.

For article with references, go to: http://exopolitics.org/vatican-prepar…

Vatican prepares for imminent discovery of extraterrestrial life (S02E16)

min-forgiven  ONLY JESUS can save

 

 

name-graphics-maria-650578

6 thoughts on “Påven skall välkomna aliens som ”våra bröder”! VIDEO/Vatican.Läs artikel/article

 1. Hej Marie! Ungdomen, de flesta av den, vet inte var gränserna går eftersom det mesta är tillåtet och accepterat av nästan alla, det finns inget att hålla sig till. Förr blev man varnad åtminstone…
  Vatikanen är livsfarlig och vad den har för planer.
  Om Jesus vet man nästan ingenting i dag ( många av de yngre och de äldre bryr sig ej,eller de har ingen kunskap) för man får inte lära sig vad kristendom är. Eller VEM Jesus ÄR.
  FACEBOOK är skapat av penningjagare och kontrollfreaks, och jag tror inte det är så många där som älskar Jesus.
  Det är så sorgligt. Timmen är sen!
  Kram f Maria

 2. Hej.Jag tror ungdomen idag inte vet var gränsen går och vad det innebär med New age tankar och handlingar.Det vore viktigt att få ut detta budskap om Jesus och vad han gjort för oss,vad det betyder för framtiden!Finns dessa sanningar på facebook att tillgå?

  Gud välsigne dagen för alla människor!!

 3. Påven och jesuiterna jobbar på sin ”dolda” agenda. I det mörka. Och ur det stiger Antikrist fram, leende och lovar världen ro och frid. Människor ropar högt nu om fred och frihet, men det kommer att bli så mycket mycket värre.
  Hela den avfälliga kristenheten kommer att säga ja tack… och de andra religionerna kommer att tacka ja till AK:s herravälde. Men…Det sataniska kommer att få stryka på foten och satan hamnar där han ska vara…….det är verkligen spännande tider!
  GUD ÄR STOR! och kommer att visa oss Kristus Jesus efter detta svåra.
  Gud välsigne dig och de som verkligen vill arbeta för Herren och hans rike, vi är några som enträget försöker förmedla sanningar ur bibeln.
  /Maria

 4. Påven förbereder inte bara ”katoliker” utan hela den avfälliga kristenheten alltså den evangelikala och den organiserade kyrkligheten och alla religioner t.ex. new age-, buddism-, hinduism-, shamanism- etc. etc.

  DÄRMED ALLA SOM FRIVILLIGT INGÅR I den världsvida VÄRLDSRELIGIONEN (One World Religion).

  Detta ska få Antikrist att framträda, så den nya världsordningen kan ta sin plats fullt ut i hans sataniska rike, något som världen ropar efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.