Örter och växter

I denna länken kan du se text och bilder på vad man BORDE ha i sitt s k medicinskåp. Ja örter och växter har LÄKANDE effekt! Det borde man tänka på!

*

Det finns kanske hundratals, eller åtminstone tiotals medicinska livsmedel och örter som förtjänar en plats i ditt kök och även i medicinskåpet. Att lära sig om växterna och samla många av dem kan vara överväldigande. Därför har vi valt fyra växter och örter som bör vara hörnstenarna i varje kök och medicinskåp. Från lugna upprörda magar till att döda cancerceller, så har dessa fyra örter har visat gång på gång att ge goda resultat.

1 . Gurkmeja
Gurkmeja har många hälsofördelar och är lätt att integrera i din matlagning. Kryddan kan minska inflammation, bekämpa depression, minskar risken för hjärtsjukdomar och diabetes.

Se hela artikeln i länken!

Marias vegomat

Hälsn Maria

5 thoughts on “Örter och växter

 1. Tack själv!!! Jag försöker vara rak och ärlig i allt, Gud vill ju det, men jag misslyckas också i det , ingen är ju perfekt. Sidan är från 2005 då jag började skriva på olika sidor och sedan kom denna till. Gud sade 1994 till mig:Skriv. jag förstod först inte vad han menade men jag började samma natt….och på den vägen är det. ärlighet och sannhet, ja det är det som Jesus vill. Jag vill inte ge mig då det gäller

 2. Hej! jag är så glad att vara till nytta. Gud är god att jag får, det är enkla saker, d v s skrivet på ett enkelet språk många ggr men det är så det ska vara, jag är bara en enkel människa med många problem o jag väntar på mer mirakel. Gud välsigne dig o tacka för hans gåvor, ber om helande för dig. /Maria

 3. Tack Maria, du verkar ha koll, jag kan nog inte granska som du, och ett häst jobb som du gör, jag låter i samma ton. Du ska veta att din Sida är nogrant gjort, och många gillar dig, därför att din härliga ärlighet också lyser. Det är få…..som är så……ärliga…..som dig….Därför är din sida så bra,….Jag lär mig massor från dig, och andra också, Sökare, som Kristna, Därför att du böjer dig inte, och det är mig beundransvärt. Du håller en rak linje, även om jag och andra kan böja oss. så håller du fasta steg. “”Jesus är verkligen med dig.””
  Gud är verkligen med dig MARIA. Guds Barn. Kram.

 4. Hej! Det händer så många otäcka saker nu…bla bla, hur många ggr har jag sagt det….Hm.. ja man vill tjäna Mamon till varje spris och därför måste de ODUGLIGA och SJUKA och handikappade stryak på foten, d v s stryka med o försvinna. Det har vi sett med s k corona. Det du beskriver så fin är från enn annan tid! Ja en tid då det inte var en sådan utbredd ondska som det är nu, men Tage erlander satte jau igång med de sk dårhusen och med exepriment som var mer önb hemska, som nazisterna, En svunnen tid var det då det var lugna re o mer fridsfullt
  och man hade en plats i livet (ja i tiden som sådan). Skall vi klara oss framöver så får vi nog både hamstar vitaminer och silvervatten o annt. Hur ska jag kunna äta burkmat?? Ett exemple på hur bortskämd jag är med grönsaker o frukt? och hur är det med bananerna jag äter kilovis?? ÄR DE FEJKADE, det saknas ju kärnor i dem!!! Ersta sjukhus är ju omtalat vitt o brett det vet jag som inte är från Sthlm. Tack för dina ord som är värmande och fina över sidorna o det jag kommer med här. Varm kram till dig. /Maria

 5. Tack för tips, Maria. Förr åt jag på , . Govindas, alltså ett Avguda tempel, enligt kristna. Därför att det var Hare Krishna inte för att jag delade deras tro. men det var Vegatarisk mat. jag stillade mig tyst för Jesus själv att välsigna maten.
  förr hette ett ställe PAN på Söders höjder i Stockholm. Det var Vegetarisk mat, och faktiskt Andliga människor som besökte detta mat ställe, både sökare och kristna, och alla möjliga. Nu förtiden känner jag bara materiella strömningar, och jag “suckar” liksom många.
  MAMMON DENNE “AVGUD” Varför slakta de minsta människorna.
  på Söders Höjder Fanns Sjukhuset i ERSTA, där en Matsal var både för veganer och kött ätare, alla fick en och Utsikt över Riddar fjärden i Stockholm, både sjuka och handikappade hade råd, även de döende kunde se en Utsikt över Stockholms Stad, innan de Somnade in. vad Hände detta sverige?
  mer än att man sanera bort äldre från Stortaden och de Fattigare.(Till Vad?)
  Jag vet inte, men “MAMMON” måste vara den starkaste AVGUDEN AV ALLA.
  tänk ett så underbart Ställe som ERSTA SJUKHUS MATSAL VAR, som ett miniatyr över Välfärdens SVERIGE, där den nyfödde fick utsikt, och mat och allt, liksom den Gamle, som fick utsikt, över hela Stockholm, innan denne lämnade Jordelivet. eller den Dödsjuke.
  ERSTA SJUKHUS Var ett miniatyr över SVERIGE i STOCKHOLM som FÖRSVANN.

  Tack för dina sidor Maria. Gud välsigna ditt Arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.