Öppnade ögon/ människor, börja se!

4 Mos 24:4så säger han som hör Guds ord, han som skådar syner från den Allsmäktige, han som faller ner och får sina ögon öppnade.

HAR man sina ÖGON Öppnade idag??? Knappast, det ser ut som om man tillslutit både ögon, hjärna och hjärta. Jag vet att Gud vet hur det står till i världen och frågan är hur länge han håller sin nåd över folken i världen. Sverige har sålt sin själ till ondskan och mörkret och hur länge kommer Gud att hålla innne straffet???

Ef 1:18Jag ber att era hjärtans ögon ska få ljus så att ni förstår vilket hopp han har kallat er till, hur rikt och härligt hans arv är bland de heliga

Job 11:20Men de gudlösas ögon ska tyna bort, för dem ska ingen tillflykt finnas, deras hopp ska vara att få ge upp andan.
Job 15:15Gud kan inte lita på sina heliga, inför hans ögon är inte himlarna rena,
Job 24:23 Han ger dem trygghet och vila, men hans ögon vakar över deras vägar.

Maria:
-JA det finns genom HELA BIBELN, Guds Ord, maningar till alla att öppna ögonen och att ha dem och sitt hjärta öppet. Att se och höra och göra GUDS ORD!

One thought on “Öppnade ögon/ människor, börja se!

  1. En Dröm inte för så länge sedan. jag drömde om en stor jätte mur, folk var innanför denna Mur, och längst upp såg jag en Stor vit Häst, som vandrade och var fler meter stor, och vakade längst upp på Muren, Därefter var den Häst som var Helt vit borta. men då såg jag en annan Häst som vaktade muren, den såg ljus ut också, men var mörk upptill och grånade nedåt, den var lika stor som den förra som vaktade muren. men hade mörkare i nyansen upptill. muren tänker jag var Landet, och Hästen beskydd. kanske fler haft liknande drömmar. Guds välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.