Om Jesu återkomst / Skynda

jesluvsu1.jpg

Jesus Kristus. Han är underbar. Varför? Jo för att:

Han vet vad jag kan och inte kan, Han vet vad jag orkar och vad jag inte orkar, Han torkar mina tårar och ger mig nytt mod,

Han vet vad jag tänker och tar bort dåliga tankar, Han vet vad jag är ämnad till även om inte jag själv vet det,

Han dog för mig och uppstod för mig, han kallade mig till att vara hans barn, Han talar om för mig att jag är värdefull, fast jag är sjuk,

Han reser mig upp då jag faller, Hanälskar mig och han går aldrig ifrån mig, Han tillrättavisar mig då jag gör fel, eller går fel, Han vet exakt vad jag tänker och han vet exakt hur han skall lösa de problem jag har,

Han vet att jag vill följa honom och han visar mig den vägen, han låter mig undervisas och han låter mig vara jag, Han är underbar och han vill allt gott för mig.

Han vet att jag vill lovsjunga honom och han ler då han hör mig.., han vet att jag behöver honom mer än allt annat, och vi trivs tillsammans…Han räddade mig från döden

Vad vill han för dig? Jo han vill visa dig detsamma som han visat mig, och det jag precis berättat om. Han är min Herre, och han kan bli din Herre, om du vill. Du borde söka honom och bli hans förtrogne så fort som möjligt, för tiden är kort innan han kommer tillbaka.

Skulle du då stå där med skammen och säga: Jag kände dig inte, förlåt. Och ännu hemskare: Jesus kan komma att säga till dig, bort från mig, jag känner dig inte, för att du inte ville tro på mig. Skrämmande eller hur? Ta emot frälsningen han har åt dig idag, nu, för han letar efter ditt ärliga hjärta, och vill rädda dig från elände, själviskhet, dumhet, otro, och mycket mer.

*Håll verkligen utkik! För ni vet inte när husets herre kommer tillbaka!* Mark 13:35,36, 37.. Jesus talar om sin återkomst, som kan vara mycket nära och det gäller att tänka till nu.

Profetia om den sista tiden kan du läsa om i: Mark 13:1-23, Matt 24:1-28, Luk 21:5-24, Om Kristi återkomst läser du om i: Mark 13:24-27, Matt 24:29-31, Luk 21:25-28, Snälla du tänk på att Jesus är verklig, inte död, tänk på att han har LIV att ge dig.

http://jannesnackar8.blogspot.com/ LÄS gärna denna blogg om hur EU får folket att sova m m. Demokrati?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.