Om Jesu återkomst / Domare och frälsare. Var vaken

 

Herren Jesus Kristus kommer en dag att uppenbara sig för att på ett avgörande sätt ingripa såsom domare över de orättfärdiga och frälsare av de rättfärdiga. Den dagen beskrivs som “den dagen”. Detta kan du läsa om i  Matt 7:22; 1 Kor 3:13; 2 Tim 1:12, 18.   Hebr 10:25; / och HERRENS DAG:   Hes 13:5;  Joel 1:15……………..jodå Herrens dag kommer att komma, men vi vet inte när.

Det är märkligt att TV-kanalerna ger så märkliga reklamsnuttar, har du tänkt på det? Det är väldigt mycket reklam för figurer som ser ut som Aliens, det är katastrofbilder/teckningar om att jorden fryser till is eller bilder där länder går under, m m. Fler och fler sådana korta sekvenser får man se väldigt ofta. ÄR det bara spännande filmer man kan hyra eller se i någon slags Tv-box?  Ligger det sanning i dessa påhittade filmer? Vad säger bibeln om framtiden? Var någonstans i bibeln kan vi vara nu tror du? Det är anmärkningsvärt otäckt att en dag kommer verkliga händelser att överskugga alla någonsin påhittade bilder- 

När den dagen kommer då allt skall ta slut  och Jesus kommer för att döma….den dagen vet vi ej.
Men vi vet något annat, vi som tror.  Vi vet att det kommer en katastrof över jorden med ondska och den ondskan håller på att skina igenom i de flesta saker nuförtiden. Ondskan är redan stor på jorden. Och värre ska den bli. Vi måste alltså hålla oss vakna! OCH: Jesus kommer tillbaka!! Det finns inte ord för det! Det är så mäktigt och underbart!
___

Man har alltid trotsat lag och myndighet, och de människorna kallas enl Paulus:

Ogudaktiga
Syndare
Oheliga
Oandliga
Fadermördare
Modermördare
Mandråpare
Otukt
Vällustssynd
Människosäljare
Lögnare
Menedare

Lagen är till för dem som trotsa lag och myndighet säger Paulus.Läs 1Tim

*Ty en enda är Gud, och en enda är medlare mellan Gud och människor: en människa, Kristus Jesus.* 1 Tim 2:5

Vill säga dig:  VAR VAKEN! STRID DEN GODA STRIDEN.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.