Om Jesu återkomst

gud-ar-god.jpg

Jesus Kristus kommer att komma tillbaka, detta vet vi men vi vet som sagt inte NÄR. Han skall komma plötsligt och överraskande för DEM som inte tror,,det blir alltså ingen tid till eftertanke, utan alla har ett val att göra nu. Det val vi gjort blir avgörande redan nu.

Jesus berättar om sin återkomst, du kan läsa om det på många olika ställen i Bibeln. Han vill varna oss så att vi kan vara beredda. Är du beredd? Är du beredd redan nu, då du vet att han en dag kommer på skyarna, att ses av ALLA?

Jesus ber oss om att ta vara på den tid vi har nu, att ta vara på varandra och att arbeta för honom både i och utanför församlingen.

Vi ska inte leva oansvarigt genom att sitta och inte göra något, ägna oss åt oss själva, eller skaffa en falsk säkerhet byggd på noggranna beräkningar av tidshändelser, eller låta vår nyfikenhet rörande den yttersta tiden hindra oss från att arbeta för Gud.

*Men ingen vet vilken dag eller vid vilken timme slutet kommer, inte ens änglarna. Nej, inte ens Guds Son. Bara Fadern vet det.* / Matt 24:36

One thought on “Om Jesu återkomst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.