Nyheter/J Assange skall möta pressen idag kl 15

 

*

Vi lever i en smutsig värld och den kommer inte att bli bättre, och den som är troende vet vad vi står i. Rune Lanestrand skriver här om  politiken och om J Assange och man kan undra hur detta skall bli med hans  utlämning….vad kommer att ske? Och folk kommer att blekna vid Assange´s uttalanden idag kl 15.00.  Vi kan aldrig mer få fred i denna världen, freden och friden kommer med Jesu återkomst, vi lever i de sista tiderna-  om du frågar mig och andra troende. Artikel:

 

Assange ska tala – regeringar bävar

by Rune Lanestrand

En hel värld, i varje fall den västliga lyssnade säkert spänt till söndag-morgonens nyheter som meddelar att Julian Assange från sin exil på Ecuadors ambassad i London i eftermiddag kl 15 ska möta pressen.
Intresset är lika stort bland anhängare som motståndare. Runt om i världen kommer hans trogna supporter att följa intervjun. Men också de många regeringar som får sin smutsiga politik framdragen i ljuset. Inte minst då USA som inte ville se insidebilder från sina smutsiga krig.
Jag tror att Assanges budskap till världen står klart: Så här rå och omänsklig är stormaktspolitiken. Lägg er i, ta reda på, arbeta för fred och försoning. Ställ inte upp på den rådande agendan att lösa konflikter med fler krig.
Detta tål naturligt inte USA och dess allierade som hittills lyckats förleda en hel värld att tro att de är ute i goda syften när de släpper sina bomber, lemlästar och dödar oskyldidga människor på andra sidan jordklottet. “Rensar” byar i Afghanistan och Irak och skjuter folk om de misstänks stå på fel sida.
Dessa avslöjanden gillas inte heller av den svenska regeringen då vårt land gripits av dårskap och skickat soldater för att hjälpa USA i sitt korståg för olja och andra naturtillgångar.
Carl Bildt är naturligtvis särskilt förbannad då Wikileaks avslöjade att den bild han ger av sig själv är en bluff. Men som de svenska gammalmedierna så devot förmedlar. Trots att Bildt fjäskar för stormakten beskrev USA:s ambassadör Carl Bildt som a medium size dog with en big dog attityd. På kornet skulle man kunna säga.
Mot den här bakgrunden är Carl Bildt inte att lita på. USA är i krig och då gäller inte de vanliga reglerna kommer Carl Bildt att hävda när USA begär Assange utlämnad om han kommer till Sverige.
Rune Lanestrand

*

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.