Ny bok sågas av mig. Jesus hånas/Den historiske Jesus…….

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Det märks tydligt och väl att människor inte känner världens Frälsare Jesus Kristus, han som dog för ALLA människor. Man raljerar och hånar honom fortfarande, för att man inte känner honom. Man skriver ned honom och förföljer honom fortfarande. Undra på att hat och förföljelse fortgår, hela tiden, överallt.  Man mår dåligt som troende då man ser en ny bok komma upp och sätta sig på listtoppar och den senaste är denna i länken nedan:

http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/reza-aslan-upprorsmakaren/

Ur innehållet: Medryckande om rebellen från Nasaret. Jesus var aldrig kristen. Kristendomen skapades av folk som aldrig träffat honom eller ens besökt det heliga landet. Reza Aslans kontroversiella bok om den historiske Jesus har kommit på svenska.  

*

Den boken behöver inte jag läsa och ingen troende kristen borde läsa den. Och: Det räcker så bra med bibeln för mig.

Det är konstigt att man skriver och pratar illa om Jesus på alla sätt men i livets slutskede ropar ändå väldigt många ändå på Jesus!Varför? Alla som tror och har trott har tydligen fel enligt denne man.

/

 

 

2 thoughts on “Ny bok sågas av mig. Jesus hånas/Den historiske Jesus…….

 1. Det är omvälvande tider vi lever i och det är så sorgligt att se att man skriver och pratar om Jesus på så många nedsättande och felaktiga sätt. ALLA har ett val att göra men de tycks inte förstå allvaret. Nog kommer Antikrist och det blir inte roligt! Det är gott att veta att man själv har gjort det val som alla borde göra: Att välja JESUS som sin Herre.
  Bibeln är klar på alla punkter men människors inre är förmörkade och lurade.Det är hemskt och sorgligt att se alla dessa böcker och annat som pekar i motsatt riktning, icke hängivna Jesus. Tack för komm. som jag tror är en väckarklocka.
  /Maria

 2. Hej!

  Intressant att Reza Aslan, författaren, träffar beskrivningen på vad AK i 1 Johannes brev kap 2:19: de kom från oss men tillhörde oss aldrig, tillhörde de oss skulle de ha stannat kvar. Reza är iag muslim och tror på profeten Isa, som inte är i Bibeln.

  Alla religioner väntar på AK, den falske kristus som ska ta över världen och ge den en kort fred. Vi behöver inte frukta den stunden! Figuren är ju kraftlös inför Gud. Det är för att vi vägrar tro Gud som figuren av Gud tillåts äta på kristenheten.

  Namnet “Aslan” är Juda lejon i CS lewis bok Narnia, om jag inte såg fel. Symbolen från Babylon/Persien är lejonet. Jesus är lejonet som kommer för att segra. satur kallas också ett rytande lejon i Petrus brev 1 vers 5:8.

  Jesus eller mot-Jesus. Det är valet. Idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.