NWO/Övervakning och Antikrist m m/Bli frälst av Jesus

 

http://endtimeinfo.com/2012/05/big-brother-street-lights-capable-of-recording-conversationstalking-to-people-coming-to-a-city-near-you/

Via Infowars.com

Vad kännetecknar överförmynderi och övervakningen av människor? Vet du vem George Orwell var som skrev om just fenomenet Storebror och ett övervakningssamhälle? Och man kan inte heller bortse från den ultramoderna skrämmande teknik som mer och mer visar sig i olika sammanhang. Om detta kan du läsa i länken och jag ger dig lite av innehållet på svenska:

*

Strax före sin död, 1949, skrev George Orwell sitt sista verk, den klassiska 1984. Det målade en skrämmande bild av vår framtid där världen fallit under härskare av tre stora totalitära regeringar. Den regering som styr var vad som hade varit Storbritannien, och USA hette Oceanien och styrdes av Big Brother. Nyheter, böcker, pjäser, filmer, allt censurerades. Historien fick skrivas om för att passa dagens propagandabehov.Den “tänkta polisen” övervakar beteendemönster för att upptäcka eventuellt avvikande attityder. Invasiv avlyssningsutrustning lyssnar till de mest intima samtal. Så otroliga som alla dessa tekniska framsteg är och så tankeväckande eftersom de kan vara för dem som har läst om Big Brother,  gör att vi verkligen att  inte borde bli förvånade. Bibeln förutspådde ankomsten av ett sådant system mer än 2000 år sedan.

“Och han [Antikrist främste medhjälpare, som nämns i Bibeln som” falsk profet “som” lurar världen “] orsakar alla, både små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på [i ] Deras högra handen eller på [i] sina pannor, och att ingen kan köpa eller sälja utom en som har märket eller vilddjurets namn [Antikrist] eller antalet hans namn. … Hans nummer är 666 “(Uppenbarelseboken 13:16-18). Under denna 666-systemet, kommer ingen på jorden att få köpa eller sälja något om inte han eller hon får ett märke i pannan eller höger hand. Tekniken kommer snabbt nå den punkt där det kommande Mark of the Beast 666 elektroniska ekonomiskt system kan ta över. – Joseph Candel/Endtime

*

Ja kanske man kan ta till sig dessa ord, jag tycker jag skrivit mycket om just övervakning här på sidan och om Antikrist/NWO m m och ville lägga in detta också för att just DU skall reagera. Tiderna är inte bra och visst ska JESUS komma tillbaka men innan dess borde man tänka på allvar på sin FRÄLSNING!

/Maria

6 thoughts on “NWO/Övervakning och Antikrist m m/Bli frälst av Jesus

 1. Håller med dig. Gud välsigne dig.
  Var finns det landet? Isåfall flyttar jag dit på en gång
  Svar: Det finns troligtvis inget sådant
  Så vi får harva på ett tag till och längta efter Jesus och hålla lamporna brinnande och hoppet uppe! TACK GUD för Frälsningen vi fått!
  Och vittnandet!/Maria

 2. Är det inte sorgligt att behöva reagera? Vi ska som kristna inte ha åsikter om vad som händer utanför, så sägs det ibland. Vi dömer, sägs det.

  Vore det inte bättre att deklarera (som Bildt) att Sverige samarbetar med Saudierna och bygger/säljer vapen, “för att annars skulle något annat land ta jobben?”

  Är Sverige med i NATO, kan det officiellt deklareras och smygfredsavsikterna kan vara till ända. Jag skulle tycka det var bättre att bo i ett land som står för vad det gör.

  🙂

 3. Sverige o svenskarna är perfekta eller hur, ett föredöme…? Aha då fattar jag det jag misstänkt! Vad Sverige gör i NATO
  Det ser ut som om man är väääldigt tyst om saker som inte är rumsrena eller man förnekar saker som kommer ut i”media”
  Sverige har sin del i en del av hemskheterna som inträffat och inträffar även idag- lögner är man bra på i detta landet också, och man får betalt för dem.
  /Maria

 4. Ja, det var just det som var grejen!

  Det går inte att läsa artikeln som “på tre minuter förklarar vad Sverige gör i NATO.”

  I 1984 redigeras nyheter kontinuerligt så det passar myndigheterna. Alltså kan man inte skriva något som bryter den officiella policyn! Haha!

  DN är (det nya arbetar-) “partiets nyheter,” så kan man i alla fall fråga?

  NATO?

  Jag har aldrig hört något sägas om NATO trots att Sverige varit med/deltagit ett tiotal år. Under veckan i Norge/Lappland framgick det aldrig att det var NATO-länder (däribland Sverige) som tränade.

  Svenskar var aldrig Nazister, bara “leverantörer.” Svenskarna/Sverige är leverantörer, också idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.