NWO/One World religion,Violence-Våld/Arabiska våren

 

*

Vatican Pope: A New World Order, One World Religion & Central Bank NWO 2012
http://www.youtube.com/watch?v=iGa0i2DvQiM

Dagarna går och snart säger man att ett nytt år börjat som kommer att heta 2012, det var inte längesedan det var 1970-tal och jag var en ungdom….
En film finns med här att se och den handlar om NWO och 2012 och om en världsreligion och en centralbank. Jag tycker videon är intressant, lite av repetition eller studiebesök genom åren som gått, men att det skulle bli såhär, det visste jag ej  då jag var en ungdom.

De som bestämmer detta försöker få oss att tro att de alla tror på “samma” Gud, men ingenting kan vara mer fel, men de säger det och de hjärntvättar folk med sina ord. Skall vi frälsta människor vara delaktiga i detta smutsiga spel? Självklart inte! Ta istället ställning för Jesus och tron och evangeliet. Nu.

______

Nästa video handlar om våld våld våld. Det är alltför mycket våld, eller hur? Man slår människor till tystnad. Och man planerar att de blir uppretade och våldsamma och följderna vet vi sedan den arabiska våren m m. Jag kan inte språket i filmen men jag har ju ögon att se med….”ÄLSKA DIN NÄSTA” tycks inte gälla

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread787038/pg1

*Var finnes det levande vattnet att få? Hos Jesus, endast hos Jesus.* Jesus är det liv som vi behöver, och tänk på att inte bara vi frälsta behöver höra ett rätt evangelium, låt det sanna ordet gå ut överallt. /Maria

2 thoughts on “NWO/One World religion,Violence-Våld/Arabiska våren

 1. Mänskligheten förlorar nog aldrig hoppet om en bättre morgondag, det finns säkerligen ett hopp hos alla. Vatikanen är mäktig och rik och ses som ett föredöme för många, men man ser inte all smuts som finns bakom detta stora spektakel. Videon är bra tycker jag.
  De stora och mäktiga arbetar tillsammans för en bättre värld- det låter väl bra! Ja vem kan slåss mot odjur och vinn? vi får se vad som sker nu- det ser oroligt ut. /Maria

 2. Det är ändå fascinerande att se hur människor ställer upp och hur vi hoppas på människors dröm om en enad mänsklighet. En dröm av människor, för människor och under människor…Vad Bibeln säger om det bryr vi oss inte om.

  Var får lilla Vatikanen sin kraft ifrån, kan man tänka?

  Världsledare kommer och bugar vördnadsbjudande. Drömmen om kyrkoimperium har Vatikanen förverkligat, dess makt är historisk makt: Vatikanen restes på Romarrikets ruiner och har bestått.

  Vad påven deklarerar (i dokumentet som diskuteras i den här videon) är FN:s agenda för en enad global ekonomi.

  Var får FN sin kraft ifrån?

  Alla världens regeringars dröm om en enad mänsklighet, byggd på ruinerna av det brittiska imperiet.

  Lilla hornet och stora hornet…Vem kan slåss mot det?
  Vi är fulla av beundran…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.