NWO/EU,,, Marxist revolution?

 

Some in Britain say EU is bringing a new ‘Marxist revolution’:   I England säger en del att EU frambringar en ny  Marxistisk revolution:
28 Nov 2012

Looking at Europe from this side of the English Channel, Peter Reeve doesn’t see a “cuddly” continent of biscotti, Burgundy and BMWs. He sees the evil specter of Soviet Russia. Only this time, it’s Brussels, not Moscow,

Endtimeinfo: When people hear or read about the Antichrist and the future world government they more often than not think of a military coup or some other violent grabbing of power. However the Bible clearly tells us that the Antichrist will take control of the world by very different means and will “come in peacefully and obtain the kingdom by flatteries”. (Daniel 11:21) Seeing modern politics all over the globe, it is not difficult to imagine how a winsome world figure can maneuver the world into believing that his main objective is to save them out of economic and social ruin.

http://endtimeinfo.com/2012/11/some-in-britain-say-eu-is-bringing-a-new-marxist-revolution/

S V  E N S K A:  

Endtimeinfo: När folk hör eller läser om Antikrist och den framtida världsregering är det oftast inte man tänker på det som en militärkupp eller någon annan våldsamhet som tar tag i makten. Men Bibeln säger klart och tydligt till oss att Antikrist kommer att ta kontroll över världen genom mycket olika sätt och kommer att ” komma in fredligt och få riket genom smicker “. (Daniel 11:21) Vi ser modern politik över hela världen, och det är inte svårt att föreställa sig hur en smickrande form/figur/mönster kan manövrera världen att tro att hans främsta mål är att rädda dem ur ekonomisk och social ruin.

Aposteln Paulus varnar oss också att ” när de skall säga fred och säkerhet , sedan plötsligt fördärv kommer över dem. “(1 Tessalonika 05:03 a)
Från skrifterna framgår att en metod Antikrist använder för att vinna popularitet bland allmänheten kommer att vara en omfördelning av rikedomar, så att många kommer att leda honom som en ekonomisk frälsare och välgörare massornas eller som många vill hänvisa till det Numera 99%. Det är mycket troligt att hans regering kommer att bli en socialistisk styre.
Läs hela artikeln i länken ovan!

*

*

Det är verkligen märkligt ifall man inte ser vad som sker i fråga om EU. Om man tycker att EU är bra för världen och Europa så måste man vara ordentligt felinformerad och leva i en bubbla. Det är verkligen märkligt om man inte ser spelet som pågår och vad som eventuellt planeras i maktens korridorer. Och man kan undra om människor inte förstår dagens situationer i världen  och inte kan jämföra … eller förstå det som BIBELN berättar om.   Det är svåra tider man man tycks drömma sig bort, det gör väl inte lika ont som att konfrontera sig med sanningen. Läs Daniels bok i bibeln./Maria

2 thoughts on “NWO/EU,,, Marxist revolution?

 1. Hej Jag vet att det är kaos lite överallt, ja.Väldigt mycket kaos. NU ser jag att jag svarat på FEL INLÄGG! SORRY!/M

  Men det var inte min frågeställning egentligen utan vad vi som enskilda personer gör för andra, vad medborgarna förstår om att ta hand om varandra och hjälpa till.Och varför man firar en “jul” som inte finns, och att man säger man firar Jesus. Det gör ont att veta att man själv inget visste om de sakerna men eftersom man vet måste man ju tala med andra om det t ex skriva om det.
  Vi hade haft det bättre om folk var öppet och underbart troende…………istället för kalla och prestigefyllda m m och ändå så tomma.
  Denna världen behöver väckas och inte alla kommer att bli väckta men vi får fortsätta att försöka innan Jesus kommer tillbaka./Maria

 2. Jag tror inte det spelar någon roll för många svenskar om de styrs av Sveriges Riksdag eller av Europabyråkrater, som tar mer makt åt sig själva, år för år.

  Alltså är vi i händerna på andra som får bestämma vad vi ska göra.

  Det är OK för de flesta, eftersom det bara ärnågra enstaka som har problem med att vi inte kan bestämma vilken politik vi ska ha.

  När vi röstar eller har åsikter om svensk politik, är det EU-politik det avser. 80-85% av lagarna i Sverige är EU-lag.

  Sverige ska också betala för finanskriserna i Europa/världen. Det kallas solidaritet, med ett gammal sosseord, fast med en ny betydelse.

  I Göteborg har flera stora bolag riktiga problem och det känns av en slags stress och irritation i luften. Vem bryr sig?

  Jag har tröttnat på att tala om detta! Det spelar ju ingen roll för dem/de flesta man talat med har inga invändningar.

  Gud kan väcka oss med sin Helige Ande. Guds Rike är inte av denna världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.