NWO / Världen. Italien och Maffian och Frimurare

 

 

Berlusconi och Frimurarna…

SVT2 visade för en tid sedan en ruskigt bra dokumentär som visade att nedbrytningen av landet är styrt av maffian och Frimurarna. Berlusconi har bara varit verktyget. Efter avslutat jobb avgår han och lämnar efter sig ett land i total upplösning.
Klicka här för att gå vidare och se programmet.
I dokumentären Il presidente berättar sonen till maffiabossen Don Vito, Massimo Ciancimino om hur Costra Nostra-maffian gav Berlusconi ekonomiskt stöd i början av sitt imperiebygge.
Grundaren av Frimurarlogen P2, Licio Gelli berättade hur Berlusconi lyckats förverkliga stora delar av deras scenario om en avveckling av den parlamentariska demokratin på vägen mot en auktoritär stat.
Det som i gammelmedia avfärdas som konspirationsteorier om en makt i kulisserna bekräftas här frankt av Europas främsta frimurare, Licio Gelli. /R L

_____

http://thecounterpunch.hubpages.com/hub/Why_Bush__Clinton_and_others_use_that_sign

/Maria

4 thoughts on “NWO / Världen. Italien och Maffian och Frimurare

 1. Hej Berth! Välkommen hit!
  Ja visst är det som du säger, jorden är utnött, och det skakar väldigt på olika håll, och en dag brinner det upp, alltihop. Då gäller det!
  Men den som har tro och har Jesus kär, den kommer att få uppleva underbara saker. Att få komma hem! Det måste bli underbart!
  Ja vi väntar sannerligen med spänning. Men det finns en hel del kvar att göra förstås, och jag hoppas man får göra mer innan det är slut.
  Hälsn Maria

 2. Tid en går mot sin avslutning, om vilket bibeln säger att: Jorden ska rullas ihop som en utnött klädnad. Och visst är den utnött, det finns inget kvar att nöta på. Jag väntar med spänning.

 3. Ja man undrar, och svaret är nog inte så svårt att förstå: Han har nog förmodligen en del att svara för, och en del att gömma och glömma och han har nog blivit använd av många i olika affärer.
  Skumma saker är det över hela denna smutsiga värld.
  Och det lär inte bli bättre i denna värld, man kanske tror det men förstår inte att Jesus faktiskt kommer att komma, och då…./Maria

 4. Jag undrar lite varför Berlu ska gå just nu? Det har ju varit rättegångar, misstroendeförklaringar mot honom i 10 år redan!

  Sitter han måhända på kunskaper som inte vore så bra att det läckte ut i förhör, nu när Italien är nästa land på väg till ekonomisk slakt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.