NWO.Teknik- Övervakning / Jesus är HERRE, hur det än ser ut!

 

nextgenerationidentification

http://endtimeinfo.com/2014/04/the-mark-scientist-claims-human-microchip-implants-will-become-not-optional/#

And he causes all, the small and the great, and the rich and the poor, and the free men and the slaves, to be given a mark on their right hand or on their forehead, and he provides that no one will be able to buy or to sell, except the one who has the mark, either the name of the beast or the number of his name….

Revelations 13:16-17

Technologies designed specifically to track and monitor human beings have been in development for at least two decades.

*

Ur artikeln i länken:  Teknik som utformats speciellt för att spåra och övervaka människor har varit under utveckling i minst två decennier.Vad kan vara ännu mer skrämmande är dock vad som händer i den fysiska världen. Enligt forskare som arbetar med mänskliga-inbäddade mikrochips är det bara en tidsfråga  innan dessa system uppnår bred acceptans. Chansen är stor att du bär ett par RFID mikrochips nu. Och om du gör det, de skickar ut ett 15-siffrigt nummer som identifierar dig. Detta antal kan plockas upp av vad som kallas en ISO-kompatibel skanner. Och de är överallt, också.Det är inte möjligt att interagera med samhället på ett meningsfullt sätt genom att inte ha en mobiltelefon. Jag tror att mänskliga implantat kommer sannolikt att gå längs en mycket liknande väg. Det skulle vara en sådan nackdel att inte ha implantatet att det i huvudsak blir obligatorisk.

Din första reaktion på denna idé kan vara en tanke av misstro. Det finns väl inget sätt som samhället skulle acceptera en sådan anordning. Varför skulle någon vilja implantera detta i sin kropp?

Tänk för ett ögonblick där vi är just nu. I decennier förkastade amerikaner tanken att de skulle låta underkasta sig att spåras eller registreras.

Inbäddad i var och en av dessa telefoner är ett RFID-chip som kan spåra alla våra rörelser via GPS eller mobilmast triangulering. Dessutom kan dessa mikrofoner och kameror som är standard på varje telefon fjärraktiveras av brottsbekämpnings- övervakningssystem, en förmåga som har funnits sedan början av 2000-talet.

Men så påträngande som dessa enheter är, de är accepterade som norm av miljarder människor över hela världen. Inte bara det, men ingen hade rätt att “tvinga” dem på oss. Vi är, tycks det, herrar över vårt eget slaveri.Och vi betalar ‘många dollar’ för att få den bästa spårningsenhet pengar kan köpa! Visst, man kan helt enkelt koppla bort sig från “nätet” genom att kasta bort sin mobiltelefon. Men, föreslår den riktning dessa nya tekniker övervaknings rör i kombination med en fortsatt statlig utbyggnad av övervakning som mikrochip RFID-tekniken så småningom kommer att vara icke-frivilligt.

*

Så är det…NWO har varit igång länge. MEN den som har JESUS i sitt hjärta och är en troende kommer att förstå vad man behöver göra i dessa tider av ORO och VÅLD och TEKNIK som är skrämmande. Jesus är vår klippa. Jesus lever!

 

Foto Maria

Foto Maria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “NWO.Teknik- Övervakning / Jesus är HERRE, hur det än ser ut!

  1. Hej Lennart! Om vi inte hade Jesus, ja då vore ju allt ett verkligt elände och ännu värre, ett helvete, men det visste vi inte innan frälsningen. Jag har läst några psalmer nyss om rättfärdigheten i Kristus, och hur älskade vi är utav en stor Gud. Vi kan inte tvivla på att vi är hans barn- vi har hans beskydd och han tar hand om oss hela vägen. Det är mäktigt. Men hur går det för den otroende? Det vet vi och det är såå tragiskt! hur det kommer att sluta för den som icke tror.Tänk att få be Gud om förlåtelse! Och ta emot den…Han älskar oss. Vi är hans.Ja han är klippan!
    FRIDSHÄLSN Maria

  2. Hej Maria!

    Bra avslut-sammanfattning!
    Jesus är vår trygga Klippa!

    mvh L.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.