NWO/ som skall åtlydas/ Artikel Paranoja eller realitet?

 

*

The New World Order: Paranoia Or Reality?
http://endtimeinfo.com/2012/05/the-new-world-order-paranoia-or-reality/

The phrase “New World Order” is so loaded with explosive assumptions and perceptions that its very usage has become a kind of journalistic landmine. Many analysts (some in the mainstream) have attempted to write about and discuss this very real sociopolitical ideology in a plain and exploratory manner, using a fair hand and supporting data, only to be attacked, ridiculed, or completely ignored before they get a chance to put forward their work. The reason is quite simple; much of the general public has been mentally inoculated against the very whisper of the terminology. That is to say, they have been conditioned to exhibit a negative reaction to such discussion instinctively without even knowing why.

Frasen “New World Order” är så laddad med explosiva antaganden och uppfattningar som i sin användning har blivit en slags journalistisk landmina. Många analytiker (ibland mainstream) har försökt att skriva om och diskutera detta mycket verkliga sociopolitiska ideologi på ett enkelt och utforskande sätt med hjälp av en rättvis hand och underlag, bara för att attackeras, förlöjligas eller helt ignoreras innan de får en chans att lägga fram sitt arbete. Anledningen är ganska enkel, en stor del av allmänheten har psykiskt inokulerats mot själva viskningen av terminologi. Det vill säga, de har betingats att uppvisa en negativ reaktion på sådan diskussion instinktivt utan att ens veta varför./ 

*

Vill man inte veta fakta??? Läs fortsättningen i länken om vad som faktiskt sker!
NWO- betyder att detta sker i hela vida världen-  en ny ordning- som man har arbetat för i åååratal. Och snart skall allt vara enverklighet för alla som smålett åt dem som försökt säga sanningar, och småler då även åt Gud som i sitt ord berättar om framtiden. Tro på Gud och lita på Gud, det kommer tider som inte är bra. Jesus är Frälsaren.

/Maria

 

4 thoughts on “NWO/ som skall åtlydas/ Artikel Paranoja eller realitet?

 1. Gud och Guds Ord är så mycket större än mänskliga tankar och byggande, tänk vad människor är oförnuftiga och själviska. De jämför sig med GUd, det går ju inte att göra, varför inte vara i ödmjukhet?
  De gamla imperierna återkommer men är maskerade för att inte röja sin “nya” identitet. Det är definitibt inte Guds vision hur det är nu.

  De stora herrarna på jorden är mycket små trots sina fina manér och stöddiga attityd, som de polerat. Hur de än bygger kommer det att ras det har vi Guds Ord på. Tänk vad förvåndade de ska bli.
  NWO är ett skräckimperium. Har man hört tals om G Orwell, han hade vissa aningar.
  /Maria

 2. (Gen 11:4-7)
  Låt oss bygga en stad och ett torn som når ända upp till himlen. Låt oss skapa oss ett namn, så att vi inte blir splittrade över jorden.

  Gud sa: Se, folket är ETT, de talar ett språk och nu ska inget hindra dem från att göra vad de ser framför sig.

  Gå och förvirra dem, så att de inte längre kan förstå varandras språk.

  Babylon idag

  Babylon var ett av antikens imperier (imperium – sammansättning många länder, ofta under en militärmakt).

  Vad Sarkoszy , Obama, Blair, Brown, Kissinger, Saakasvili, Verhofstadt, Barroso mfl talar om här är skapandet av ett globalt imperium, som byggs på ruinerna av det/de gamla.

  De gamla imperierna är de romerska, brittiska och franska, framför allt. Även Asien, Afrika och Latinamerika får plats i denna VISION.

  NWO, New world order, är det globala imperium som idag byggs på ruinerna av den ekonomiska kraschen.

  (Bygget började redan för ca 100 år sedan med Nationernas Förbund och för ca 65 år sedan med Förenta Nationerna, FN)

  Stora ord!

  Guds Ord är större!

 3. Tack för din text ovan, det är viktigt- ja mycket viktigt med information, men det är tråkigt att man inte vill förstå eller diskutera eländet, för då är man ju mer beredd…på vad som kommer att ske. Nutidens människor hänger med alldeles för lätt på de flesta omdaningar och vad som sker på teknikens område m m. Det bästa är gamla telefoner och alla äldre manicker, vet man det?
  Journalister som vågar berätta och ifrågasätta brukar man ju mörda- i alla fall går det till så i en del länder, jo.

  Visst är NWO tyrannisk- ja rent fruktansvärt hemsk! Men hör du någon säga det öppet? Nej, för man har inte den kunskapen om samhälle och värld!
  Folk gillar inte dem som vågar stå för Jesus till 100%- eller?

  Janne skriver:
  Vänta bara när folk inser vad New World Order är för något, och att de inte kan göra något åt förtrycket! det går inte att rösta bort, eftersom NWO institutioner inte är demokratiska. De opererar över och vid sidan av vanlig politik./

  Ja just så blir det. Ingen demokrati. Men överkörd till kropp och själ, och den som litar på Jesus får den hjälp den behöver i allt detta och är räddad.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q8uzxEHFDkw
  se video

  /Maria

 4. (Varför heter det New World Order?)

  Det kallas “New World Order” för att de ledare som bygger den och talar om den kallar det “New World Order.”

  När ca 35-40 världsledare säger “New World Order” och talar om vilken agenda de arbetar fram, kallas det nyheter men det frågas sällan vem som röstat fram dessa program. Ingen vågar fråga: “Är nationernas självstyre på uppehällningen?”

  När en alternativ journalist (ej vanlig mass media) kommenterar och kritiserar de program som förslås av politiker och affärsmän som talar om new world order/global order/new economic order, kallas det “konspirationsteori eller “paranoja.”

  Eftersom det i allmänhet saknas journalister som vågar fråga: “vad menar du med global domstol/centralbank/polis/armé/fred/krig/skatt/miljöpolotik osv, rubriceras de som vågar diskutera ämnena “knäppskallar.”

  New world order är tyrannisk, eftersom ingen kan/vågar ifrågasätta det, och få har någon insyn i de stora programmen som ska “lösa mänsklighetens problem”

  New World Order är tyrannisk på samma sätt som USSR var tyrannisk. Vänta bara när folk inser vad New World Order är för något, och att de inte kan göra något åt förtrycket! det går inte att rösta bort, eftersom NWO institutioner inte är demokratiska. De opererar över och vid sidan av vanlig politik.

  Några av dem är Imf/WB, ECB, BIS, tankesmedjor, NATO, FN osv.

  Politiker förklarar vad NWO är för något:
  http://www.youtube.com/watch?v=Q8uzxEHFDkw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.