NWO.Säkerhetsarbete. Samarbete. U.S.-Nordic Security Dialogue/GMO

 

Bild Maria

Bild Maria

The world

http://www.svt.se/nyheter/sverige/reinfeldt-till-obama-fn-ska-avgora

Norden och USA skapar ett eget säkerhetsarbete. Det beslutades under kvällens middag med de nordiska ledarna och USA:s president  B Obama.

*

 

VAD för slags samarbete talar de om?

Ur artikeln:

* samarbete i globala och regionala säkerhetsfrågor.

*förebyggande diplomati och fredsbyggande. Det som kallas “U.S.-Nordic Security Dialogue” siktar även på att gemensamt försöka stabilisera svaga och konfliktdrabbade stater.

*

Jaha? Och nu har ALLA i Sverige och de andra nordiska länderna  förstått exakt vad de talat om?

Är det nu bestämt att det handlar om: sanning och fred, diplomati och frihandel i världen? Och att allt är så bra så bra? Och nu blir det snart inga fler krig? ……… Och vi i Skandinavien skall få GMO-kött och GMO-frukt och grönsaker, och Eskil Erlandsson jublar väl, han vurmar ju för detta. Och Sveriges befolkning kommer att bli sjuka av hormonstinna djur.   Bad things ! HÄR LÄSER DU OM GMO: 

https://gospel.jesuslever.eu/dodliga-preparat-kemiforetag-tar-makten-over-maten-gmo-vakna/

Jaha? What?

Vi som förstår vad den nya världsordningen handlar om, är inte glada och det finns massor med människor som har  försökt höja sina röster mot presidentbesöket, men som vanligt blir inte människor hörda. Om NWO, En ny världsordning, kan du läsa här: https://gospel.jesuslever.eu/category/nwo-2/ 

och på många andra ställen på “nätet”.

Bibeln är mycket klar i avseendet om NWO, den nya ordningen i världen, ur kaos kommer ordning säger man. Det tror jag inte alls på. Gör du?

 

/Maria

Trust

 

 

4 thoughts on “NWO.Säkerhetsarbete. Samarbete. U.S.-Nordic Security Dialogue/GMO

 1. Det är nåt lurt med alltihop, en slags uppgjord agenda med de olika spelarna på olika platser och som hela tiden flyttas för att bli så intressanta som möjligt och få så mycket makt som möjligt, vilket otäckt beteende.
  NATO är farliga och Sverige ska ju vara med där. USA är inga dagisledare utan det är mer än lurigt där, nej otäckt i allra högsta grad, världspolitik vad är det ???
  Jaha så ryssarna är på väg, och vad kan man vänta av allt detta, jo ett stooort krig endera dagen. Vad säger Gud tro? För honom väntar det att ge den stora domen över de folk och människor som vägrat lyssna till klokheten och kärleken, visheten och grunden i allt vi vet om. Allt annat är människors galenskaper.
  /Maria

 2. “Det är ngt fuffens med proverna dvs att det verkar som om det inte är några kemiska medel utan det är lurendrejeri.”

  Varför skulle Assad bespruta sin egen befolkning bara för att USA vill det?
  Han vore ju ganska dum om han gjorde det så att hela världen får en ursäkt att bomba Syrien!

  Syrien är NATO/USA kampanj (nr 6/7). Det sa vi ju för 5 år sedan! Och inga tecken på motsatsen än så länge.

  Tydligen är ryssarna på väg med fartyg in i östra Medelhavet.

 3. Jag börjar med att säga att vansinnet inte börjat riktigt ännu, men att det kommer inom kort, fortare än vi tror. Detta som skett är bara en liten kittling i tankegångarna och en begochdalbana i hjärtat, dvs jag hissnar när jag tänker på vad som kan ske.
  Jag trodde också att det skulle ske en attack, men nu läste jag också på Yahoo att det är ngt fuffens med proverna dvs att det verkar som om det inte är några kemiska medel utan det är lurendrejeri,,,,,,,,,,,,,,,märkligt eller hur.
  Sverige och Reinfeldt borde tänka till innan detta landet går på en riktigt otäck smäll. Allt är förändrat till det sämre och Sverige står vid randen till en stor fattigdom och elände.
  /Maria

 4. Upptrappning och nya allierade

  Storbritannien ställer inte upp den här gången. Och då måste man ju ha nya allierade.

  Obama och 45 minuter prat och sen tre flugor i en smäll – nu ska nordiska pakten ställa upp när Storebrorsan skipar rätt!

  Ursäkta att jag hade fel när jag trodde att man skulle smälla till Syrien redan den lördag som var!

  Varför ställdes attacken på Syrien in? Kanske de tvekar inför konsekvenserna? Det kan spåra ur rejält den här gången. Sverige verkar se fram emot att få hjälpa vid urspårningarna.

  Skräckblandad förtjusning ska man inte ha – det här kan bli totalt vansinne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.