NWO/ “Överdos”. Artikel och film/Ekonomi

 

“Överdos
– En film om nästa finanskris”

*

För den som ännu inte är så insatt i banksystemet och de ekonomiska kriserna är det en mycket pedagogisk beskrivning av vad som sker och vad som med nödvändighet kommer att ske inom en ganska snar framtid. En enormt mycket större finanskris än 2008 och dessutom blir det en världskris, inte enbart en USA-kris. Inte ens Sverige är tryggt, oavsett vad Borg påstår. MEN – en av experterna i filmen säger att det än så länge går att förebygga, men det är bråttom.

“Överdos – en film om nästa finanskris”. Filmen är verkligen sevärd och dessutom pedagogisk vilket underlättar förståelsen av det krångliga och ibland obegripliga systemet, så ta dig/er alla gärna tid att titta på den. Den är på 46 minuter och absolut väl värd tiden att se den.

Se den här>>> 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Om ekonomi på en kristen sida? Ja, varför inte? Det är mycket som håller på att kollapsa och man måste berätta för dem som fortfarande inte vet vad som håller på att ske. Vetskapen om vad Bibeln säger och om vad som sker i världen är en nödvändighet att ha. Det kommer att bli verkligt tufft för den som inte har kunskap om det som sker och jag tar med denna artikel och film för att man skall öppna ögonen på ngt sätt och börja fundera../Maria

Artikel: http://www.nyapolitiken.biz/index.html

Film:    http://vimeo.com/23680901

 

2 thoughts on “NWO/ “Överdos”. Artikel och film/Ekonomi

 1. Det drar ihop sig med stormsteg mot slutet det kan vi tydligt se i det som händer i ekonomierna och våldet och EU
  Vi har ingen stabilitet alls om den inte finns i Jesus, så ser jag det. Alla är mer beroende än vad de inser och sedan blir de dessutom slavar under förtryckare. Ingen trevlig bild av världen.

  Koloss på lerfötter är bra ord för de stämmer och det är andra gången man säger det i min närhet idag och det är ju sant. Daniels profetia är sann och Jesaja och Hesekiel och…alla de andra som berättar om tidens slut.
  Gud är våskapare och bara honom kan man lita på i allt, han vet vad vi behöver, och får vi mer än vi behöver skall vi deal med oss til dem som inget eller litet har. Gör man det idag???

  Man måste vända om! Till Gud.
  /Maria

 2. Vad är fundamentet i en flytande världsekonomi?

  Prissättning och inflation – valutornas stabilitet – ärligheten hos alla aktörer – allas aktörers inbördes beroende skapar “stabilitet”

  Dessa parametrar kan enkelt manipuleras genom mängden pengar som trycks (frigörs digitalt) och mängden derivatprodukter som skyddar investeringar och spekulation mot fluktuationer.

  Varför ska vi försöka ha självständiga ekonomier och samhällen?

  (Istället för oformliga ekonomier där alla är beroende av varandra?)

  JO, för om alla är beroende av alla kan alla också ramla omkull på samma gång.

  I dag pågår ekonomiska processer som knappast mer än några enstaka centralbanksekonomer och storföretagsledare har någon kontroll över. Några kineser på politburon kanske?

  Världsekonomin är en koloss på lerfötter.

  De orden använde Daniel i sin profetia om de kommande och sista världsimperiet – det fjärde imperiet: en koloss på lera och järn.

  Få skulle bry sig om oss myror utan pengar – bara om man riskerar att förlora mycket pengar måste systemet skyddas.

  Gud har sagt ungefär tre hundra gånger i Gamla Testamentet att ränta och girighet inte kan skapa lycka och välgång i ett samhälle. Gud är vår skapare. Han vet också hur människor fungerar!

  Jesus säger samma sak på ca 65 ställen i Nya testamentet: Ni kan inte ha två Herrar; Ni kan inte tjäna Gud och mammon.

  Ändå fortsätter vi tro det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.