NWO /Massmedia talar inte om Bilderberggruppen

 

EU-parlamentarikern Gerard Batten påtalar hur massmedia inte rapporterar om den mäktiga Bilderberggruppen

Media collusion with Bilderberg Group confirms hidden agenda – Gerard Batten

EU-parlamentarikern Gerard Batten påtalar hur massmedia inte rapporterar om den mäktiga Bilderberggruppen

EU-parlamentarikern Gerard Batten påtalade i EU-parlamentet att massmedia inte rapporterar om Bilderbergruppen och hur gruppen verkar för att bygga en odemokratisk världsordning. Vidare säger Batten att det är en skam att EU-kommissionen inte utreder Bilderberggruppens inflytande.

Två EU-kommissionärer var med på årets Bilderbergmöte som hölls i St Moritz, mötet kritiserades av ledande Schweiziska politiker.

SE VIDEO:

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/nwUAt5rnzo4” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
European Parliament, Strasbourg, 12 September 2011

• Speaker: Gerard Batten MEP, UKIP (London), Europe of Freedom and Democracy (EFD) group.

 Artikel fr  www.vaken.se

/Maria

2 thoughts on “NWO /Massmedia talar inte om Bilderberggruppen

  1. Ja jag skulle vilja se dem sola o bada- se om det är sant…vilket det naturligtvis inte är. De har annat att göra, de är så viktiga för de planerar vår framtid- den nya världsregeringen, NWO, det är ju viktigt det….

    Att det är världskris är det ju inget tvivel om,. men varför reagerar man inte mer då??? Varför är det så tyst? Jomen man får inte säga sanningar, det måste “man” ju förstå.
    /Maria

  2. Om nu BB-gruppen “solar och spelar kort,” som media brukar hävda, så vore det kul att få se några bilder på när cheferna solar och spelar kort och löser korsord. De har ju inget viktigare att syssselsätta sig med än att spendera 4 dygn tillsammans i hemlighet och spela kort, nu när Europa och USA går så bra. Precis enligt planerna: världskris – världsregering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.