NWO-Illuminati- Män vill ha män. Sodom och Gomorra

 

The-world-300x49   is in the hand of SATAN

Satan ljuger hela tiden: lögner, lögner, lögner, spyr han ut och människor tror mer på honom än på Gud.. Sådan är den nya världsordningen, även kallad för NWO, New World Order och det betyder ONDSKA..

Den ockulta modeindustrin/Showbusiness, visar oss detta om vi är uppmärksamma. Ett exempel som är ytterst farligt är vad Lady Gaga sysslar med, förvrider huvudena på unga och äldre! Men hon är med i planeringen för den nya tiden.
Hosea 4:6 berättar för oss om kunskap
Det finns de som vill manipulera oss och lura livet av oss, (satans plan)detta förklaras i videon du kan se nedan.

Har du hört talas om Illuminati? Jag hoppas det för då vet du vad ondska är och vad de planerar, de går hand i hand med satan. De är hemliga sällskap t ex Frimurare och andra grupper ( skapat år 1776 av Adam Weisshaupt) som alltså har hemlig visdom, kunskap.
Satan har många namn, bl a:Lucifer, Prince of darkness

David Rockkefeller säger 1994 att det ska komma en ny världsordning, George Bush och B Obama säger likadant. NWO är här redan med kontrollsamhället och den polisiära makten!

Se videon The New World Order Evil Occult & Fashion Industry Exposed

Vilken äcklig video, man skyltar med att man gjort abort t ex! Satan har de okunniga om NWO i sin hand, ja hela världen följer honom redan, och sedan Antikrist på det!

,och se mer om Illuminati här: NWO https://gospel.jesuslever.eu/category/nwo-2/
Hela världen svämmar över av äckliga ockulta saker men man är så van vid det så man reagerar inte eller man vet INTE vad det betyder. Nu har du fått en varning och du kan se otaliga videos som förklarar skeendet innan Jesus kommer tillbaka.

Jesus sade att det skulle vara som på NOAS tid, då Jesus kommer tillbaka, och visst är det så redan och värre kommer det att bli! Idag såg jag att programmet Bonde söker fru innehåller MÄN som vill Ha MÄN! Otäckt vad långt det gått med homosexualitet = SEX.
Gud hjälpe oss alla och hjälp dem som syndar och inte förstår bättre med att inte följa Gud och lyda honom.

Jesus-is-Lord8

Herren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.