NWO /Ett kontantlöst samhälle? VIDEO.

 

Till kontanternas försvar. Någon håller på att ta bort kontanterna i Sverige. De gör det utan att ha frågat dig eller någon folkvald om det. Sverige kommer att bli det första kontantlösa landet, och sedan följer andra länder. SE VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=5XBuwJ1ocNY
http://www.youtube.com/watch?v=EgYLoZ04njA

Guds ord talar om för oss vad som ska ske, jag skulle önska att fler läste bibeln, läs Uppenbarelseboken 13, (Rev 13).

http://kontantuppropet.nu

SE OCKSÅ LÄNK:

http://endtimeinfo.com/2011/01/polish-government-calls-for-country-to-become-a-cashless-society-within-3-years/

 

/Maria

2 thoughts on “NWO /Ett kontantlöst samhälle? VIDEO.

  1. Hej Janne, tack för din kommentar! Nej jag tror inte man kan undgå detta- vi ser det komma, men REAGERA och få KUNSKAP, det vill jag att man ska få. Gud är klar i sina varningar och vi vet vad han säger i sitt Ord. Vi som vet detta vill sprida det och få människor att förstå att Gud finns och att han har omsorg om oss, han vill att vi kan komma till honom i allt. naturligtvis vet han om allt det här som sker….sedan tidernas början

    Det kommer tider som vi aldrig hade kunnat tänka oss….vad visste vi förr? inte detta och inte annat som vi fått uppleva. Gud är god och han talar i dag. Den globala byn- världen- är på väg att rämna. /Gud välsigne dig. /Maria

  2. Att ta bort kontanter (egna pengar) är ett mycket större steg än det ser ut! Du råder inte över dina egna pengar om du inte får använda dem fritt. Uan kontanter kan man inte ge pengar till fattiga (som saknar konto) eller överföra pengar till människor man som man vill, utan att det kan misstänkas för att vara svart-arbete (byteshandel blir ett alternativ). Banken blir en slags förmyndare av vad alla äger och myndigheter kan ställa krav på hur vi ska använda pengar/nya skattesystem/ransoneringar/koldioxidargumentet, det blir enklare att styra oss massor.

    Kontantlöshet är en bibelprofetia (Rev 13). Utan kontanter kan man fakiskt inte handla utan att ha ett faktiskt märke i handen (kort/chip). Vi ägs av mammon, med andra ord!

    Tro inte att detta system kan avvärjas bara genom röstnin. Systemet är klart från ritbordet sedan länge och de som vill ha det kommer inte att backa – Gud kan bromsa processen. Det konsumentslaveri som kommer att blomstra ur det kontantlösa samhället, hoppas jag man slipper uppleva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.