NU är vi i WW3. ÄLSKAR DU VÄRLDEN? /Gratis bibel/ /Landsförrädare

LÄGER? Hmmm Jag vet INTE om detta stämmer i BILDERNA NEDAN, men det är inte alls omöjligt för man skall ju skilja på befolkningarna och här är sättet i så fall, vxxad eller ej! Det sker ju i AUSTRALIEN. Föregående crime 1940…..WW2,mot oliktänkande m fl skulle ju INTE upprepas eller hur! Det bryts mot alla regler o mänskliga rättigheter. Det skulle aldrig mer ske att människor blev gasade eller torterade på annat vis, så många människor på jorden gick bort i ‘krigen’. NU är vi i WW3, men ett tyst krig.

Jes 26:17Som en havande kvinna våndas när hon är nära att föda och ropar ut sin smärta, så är det med oss inför dig, Herre.
Jer 4:19O, mitt inre, mitt inre! Jag vrider mig av smärta i mitt hjärtas djup. Mitt hjärta klagar i mig, jag kan inte tiga, för min själ har hört hornstötar och stridsrop.
Ropen från våra munnar kommer att höras, ja de hörs nu på demonstrationer runt om i världen och jag hoppas det låter så mycket att det blir en snar ändring, men knappast…
Ps 83:4De smider listiga planer mot ditt folk, de rådslår mot dem du beskyddar,
Ps 91:1Den som sitter under den Högstes beskydd och vilar under den Allsmäktiges skugga,
Ps 91:9Du har sagt att Herren är ditt skydd, du har gjort den Högste till din tillflykt.
Gud är med oss i ALLA situationer, han lämnar oss inte.
1 Joh 2:15Älska inte världen, inte heller det som är i världen. Om någon älskar världen finns inte Faderns kärlek i honom.

Hälsn Maria

2 thoughts on “NU är vi i WW3. ÄLSKAR DU VÄRLDEN? /Gratis bibel/ /Landsförrädare

  1. Hej Morgan , Detta är inte klokt, nej, det skulle aldrig upprepas o världen blev så god 1946. Sedan gjorde de upp planen om igen!! Samma stuk fast med fler medarbetar och pengar att köpa folk med. De tänkte ondska o gjorde ondska. Nu är vi här och måste försvara oss. GUDS ÄR PLANEN SOM GER FRIHET, GUDS ÄR PLANEN SOM VI LYDER: FRIHET, vare sig vi dör eller lever. NWO NWO NWO ja det har jag sagt i många år nu, o du med!
    Gud välsigne dig, vi ber för Sveriges vaknande! WAKE UP PEOPLE
    Fridshälsn Maria

  2. Just dé ~ en repris från ww2II. Det som aldrig skulle hända igen ~ händer mitt framför våra ögon. Patetiska, sinnesslöa människor har bara ett mål ~ “vaccinpasset”. Nyckeln till deras “frihet och tillgång till världen”. Inga betänkligheter där inte. Kritiskt tänkande har de ej heller. “Staten vet det bästa för oss”, är deras mantra. Allt bäddas mitt framför våra ögon. Bäddandet för den kommande världsregeringen. Ett enda stort hån mot Jesus och Gud! Rent av helt förkastligt. Ta ej injektionen, ty då blir du en av “dom”. Våga stå emot och streta, för det lönar sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.