New Yorks guvernör: ”Vaccinet är en gåva från Gud” VA?? Vilken hemsk sak att säga om ngt som är LÖGN, och man kallar sig kristen

DETTA i artikeln upprör mig! VAD säger Guds ord??? Guds ord berättar för alla som vill VETA att GUD är vår LÄKARE.

2 Mos 15:26Han sade: ”Om du hör Herren din Guds röst och noga lyssnar till hans bud och håller alla hans stadgar, ska jag inte lägga på dig någon av de sjukdomar som jag lade på egyptierna, för jag är Herren din läkare.
2 Kung 8:14Han gick ifrån Elisha och kom till sin herre, som frågade honom: ”Vad sade Elisha till dig?” Han svarade: ”Han sade till mig att du ska bli frisk igen.”
Jer 30:17För jag ska låta dig bli frisk och läka dina sår, säger Herren, dig som man kallar ”den fördrivna”, ”Sion som ingen frågar efter”.
Matt 15:31Och folket förundrades när de såg stumma tala, halta bli friska, lama gå och blinda se. Och de prisade Israels Gud.
Mark 16:18De ska ta ormar med händerna, och dricker de något dödligt gift ska det inte skada dem. De ska lägga händerna på sjuka, och de ska bli friska.”
Joh 5:6Jesus såg honom ligga där och visste att han hade varit sjuk så länge, och han frågade honom: “Vill du bli frisk?”

pg 14:9Han lyssnade när Paulus predikade. Paulus fäste sin blick på honom, och när han såg att mannen hade tro så att han kunde bli botad
Apg 16:18Så höll hon på i flera dagar. Men Paulus blev upprörd och vände sig om och sade till anden: “Jag befaller dig i Jesu Kristi namn att lämna henne!” Och i samma ögonblick for anden ut.
Apg 17:32När de hörde Paulus tala om uppståndelse från de döda började några håna honom, men andra sade: “Vi vill höra dig tala om detta igen.”
Apg 28:3Paulus hade just samlat ett fång kvistar och lagt på elden när en huggorm kröp ut på grund av hettan och högg sig fast i hans hand.
Apg 28:5Men Paulus skakade av sig ormen ner i elden och tog ingen skada.
Apg 28:8Publius far låg just då sjuk i feber och svår diarré. Paulus gick in till honom, bad och lade händerna på honom och botade honom.
Ord 4:22för de är liv för den som finner dem och läkedom för hela hans kropp.
Ord 12:18Tanklösa ord kan hugga som svärd, men de visas tunga ger läkedom.
Ord 13:17En gudlös budbärare faller i olycka, ett pålitligt sändebud ger läkedom.
Ord 16:24Milda ord är som rinnande honung, ljuva för själen och en läkedom för kroppen.
Jer 33:6Se, jag ska hela dess sår och ge läkedom och bota dem, och jag ska låta dem se frid och trofasthet i överflöd.
Hes 47:12Och vid strömmens båda stränder ska alla slags fruktträd växa upp. Deras löv ska inte vissna och deras frukt ska inte ta slut. Varje månad ska träden bära ny frukt, för deras vatten kommer från helge­domen. Deras frukter ska tjäna till föda och deras löv till läkedom.
2 Kung 5:10
Då sände Elisha ut ett bud till honom och lät säga: ”Gå i väg och tvätta dig sju gånger i Jordan, så ska ditt kött bli friskt igen och du bli ren.”
Upp 22:2Mitt på stadens gata, på båda sidor om floden, står livets träd. Det bär frukt tolv gånger, varje månad ger det sin frukt, och trädets löv ger läkedom 

TVIVLAR MAN PÅ GUD DÅ MAN ÄR EN KRISTEN? KAN INTE GUD HELA? ÄR GUD FÖR LITEN FÖR ATT SKYDDA OSS?

SVAR: GUD ÄR LÄKAREN i ALLT, Det finns FLER BIBELORD om att bli frisk.

3 thoughts on “New Yorks guvernör: ”Vaccinet är en gåva från Gud” VA?? Vilken hemsk sak att säga om ngt som är LÖGN, och man kallar sig kristen

  1. Hej! jadå, böner från troende för sjuka kan göra människor friska, och bibeln berättar om mirakel, väldiga mirakel. Ja otroende kan få hjälp med mycket, så har skett i min familj flera ggr. Jag menar med artikeln att de kristna HYLLAR vaxxet som allenagörande i stället för att inse vad det är för smörja. De säger att alla borde ta det och tackar GUD för det, MEN han har inte sagt att vi ska ha det eftersom det är dödliga ämnen i det. Jag har undrat många ggr varför jag inte blir/blivit hel i min värkande kropp, men.. det har icke skett ännu, men däremot har Gud hjälpt mig i de situationer då det varit så illa så jag inte stått ut.Ja Gud har gjort så mycket gott i mitt liv, men kroppen är ‘kass’. Gud är god och jag ber att han välsignar dig med hjälp i det du behöver. Han hör bön och svarar på bön, men i bland på lite ovanliga vis. Ja Gud helar. Varma hälsningar fr Maria, tack att du uppskattar sidan här!

  2. Hej! Maria. Uppmuntrande Ord. Men visst kan Gud Läka och på många sätt. Tänker på Officeren. Som hade en son, som man och sjuk. Det står ingenting alls om att sonen hade tro och låg lam och sjuk. Däremot berömde Jesus den Romerske Officeren tro, och hade aldrig sett så stor tro bland egna. Jesus ville fört följa honom hem, men han ansåg sig inte värdig detta, utan så, bara du säger något blir min son frisk. Jag ville bara lägga till, att böner till Gud kan av troende göra en icke troende frisk, på samma sätt som Romerska Officerens son. Eller den kanneiska kvinnan som följde efter JESUS, och ville han skulle befria sin Dotter från Demoner. Det gick några vänder innan Jesus förundrade sig, när hon sa att hundarna t.om. äter smulorna från Herrarnas bord. Gå hem säger Jesus då, din dotter är botad och fred. Men inte där heller skulle något ha sagt att Dottern ens hade tro. Men båda fick hjälp. Av de som vände sig till JESUS. Bara en tanke i det hela, hur tro också kan hjälpa icke troende. Så är det kanske med bönefolk som räddar en hel stad, med böner, eller helt land i ge. tänker på det att det både räddat Otroende från något som hindrades med hjälp av böner, och har något hindrats även från katastrofer, är det i gen som tänker på dem än Himlen dit dom hör hemma. Vänder och vrider på det lite, bara tillägg. Tvivel, ja vet inte, men säkert frågor över Kristna, varför de dras med skador än, och haft många handpåläggning och sådant. Ja, vet inte, men huvuden kan få sig en knäck, och undran och tankar varför, kommer frågan, varför blir jag inte frisk. Och då kommer de mest märkliga frågor hos en människa. Visst tror jag och dem också på den Gud som botar helar. Kanske är det så att en del också när varandras bördor så långt det går. Men visst skall vi ta till oss de Guds orden som är så rika, och tack att du skriver ut dem. Gud Helar. Guds Välsignelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.