New World Order´s plan, vaccine

HÄR nedan kan du se den PLAN, som är världsvid för den NYA ORDNING med vaccin, resor m m, (ORDER för och till människorna) som är utarbetad och skall FÖLJAS. Här ser man nästan ALLT vad som kommer framöver. Hela AGENDAN om vaccine står här. Fr Dec 2020 till dev 2021, och när det är gjort så vet jag inte om det är så många folk kvar att förstöra för o döda. MEN TÄNK om inte detta är sant då??? Men då är ju inte Guds ord relevant heller i så fall, för HANS ORD är i ALLT SANT! BIBELORDEN ljuger EJ!

Bilden kan innehålla: text
Såå i november 2021, är det fullt tryck i sprutorna som skall vara till för ALLA, Med tvång! Med övergrepp! VÅGAR du tänka på hur det kommer att BLI? DET NYA ’NORMALA’ blir människors liv. ÅH så hemskt!!
Upp 17:8Vilddjuret som du såg, det var och är inte mer, men det ska komma upp ur avgrunden och gå mot fördärvet. De av jordens invånare som inte har sina namn skrivna i livets bok sedan världens skapelse ska förundras när de ser vilddjuret, eftersom det var och inte är men ska komma.
1 Joh 4:1Mina älskade, tro inte varje ande, utan pröva om andarna kommer från Gud. Det finns ju många falska profeter som har gått ut i världen.
1 Joh 4:3och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.
1 Joh 4:4Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, för han som är i er är större än den som är i världen.
1 Joh 4:5De är från världen, därför talar de utifrån världen och världen lyssnar till dem.
1 Joh 4:9Så uppenbarades Guds kärlek till oss: han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom.
1 Joh 4:14Vi har sett och vittnar om att Fadern har sänt sin Son som världens Frälsare.
1 Joh 4:17Så har kärleken nått sitt mål hos oss: att vi har frimodighet på domens dag. För sådan han är, sådana är också vi i den här världen.
1 Joh 5:4för allt som är fött av Gud besegrar världen. Och detta är den seger som har besegrat världen: vår tro.
1 Joh 5:5Vem kan besegra världen utom den som tror att Jesus är Guds Son?
1 Joh 5:19Vi vet att vi är av Gud och att hela världen är i den ondes våld.
2 Joh 1:7Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet. Sådan är Bedragaren, Antikrist.
Upp 3:10Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet ska jag bevara och rädda dig ur prövningens stund som ska komma över hela världen för att pröva jordens invånare.
Upp 11:15Och den sjunde ängeln blåste i sin basun. Då hördes starka röster i himlen: ”Väldet över världen tillhör nu vår Herre och hans Smorde, och han ska vara kung i evigheters evighet.”
Upp 12:9Och den store draken, den gamle ormen som kallas Djävul och Satan och som förleder hela världen, kastades ner på jorden och hans änglar kastades ner med honom.
Upp 13:8Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte från världens skapelse har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat.

Den som älskar GUD kommer att få hjälp, den som inte älskar Gud och tar till sig hans ord och kärlek kommer att få ångra det.
Hälsn Maria

4 thoughts on “New World Order´s plan, vaccine

 1. Hej Fredrick, Guds frid! Njaa man kan säga att jag pluggat detta i många år och ser hur det ser ut i världen, vilket får mig att vilja skriva sanningar här som man inte alltid vet något om. Gud har bett mig att skriva för många år sedan o det gör jag fast det kan vara kämpigt. Det som sker nu är så FULLSTÄNDIGT VIDRIGT med en plandemi/pandemi som inte finns! WAKE UP PEOPLE! Det är vidrigt att göra detta, vidrigt! REN ONDSKA! Jag har inte profeterat detta, det är text jag hämtat och bibeln berättar klart om läget. Gud är arg!
  Välkommen tillbaka hit! Hälsn f Maria

 2. Guds frid! Så det är alltså en personlig uppenbarelse som är källan till ditt vetande vad som ska hända ett år framåt i tiden. Läste om en Rabbi som också profeterade om att det skulle komma tre vågor av viruset och att den sista ska vara den klart dödligaste.

  MVH Fredrick

 3. Hej! Välkommen hit! vad fint att du/ni gillar denna sida som försöker vara så allround som möjligt men mest peka på Guds ord, inte som en pekpinne men med kärlek till Gud, han som är vår Far.
  Vad bra att ni hittat hit och blev välsignade, så härligt!
  Tack.
  Jag började skriva här 2005, och 1994 sade Gud mitt i natten (kl var 0200): Skriv. jaha, vad är detta sade jag, vad sade du? Är det du Gud? Svaret blev igen: Skriv. Ja och det har jag gjort sedan dess.
  Ja nu är det prövningar o det kommer fler. Ja vi får stå på klippan Jesus! Gud välsigne er! Välkommen hit att läsa o be. /FRIDs hälsn Maria

 4. Hejsan. Jag tycker att Er blogg är väldigt spännande. Jag hittade den idag och jag kommer fortsätta att följa bloggen. Jag hade även högläsning för min syster ur bloggen ur några andra inlägg, och även detta. Då föll den helige ande över oss , och Jesus Guds frid blev vi skänkta . Jag tackar dig som gjort denna blogg och sprider Sanning och Guds Ord.

  Jag är bara lite nyfiken, vart fick du detta förutsägelse ifrån, alltså vad är källan eller är det någon som har fått det som en uppenbarelse?

  Guds frid var med Dig och alla människor på jorden, låt oss stå starka i prövningen och låt oss bygga våra hus på en fast berggrund som håller för stormar! I Jesu namn, Amen .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.