My Soul Refuge/Var skall du tillbringa evigheten?Video

 

*

Var skall DU tillbringa evigheten?
Vad du /man behöver veta om Frälsning och Evighet/odödlighet. Video

WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT SALVATION AND ETERNITY: A MESSAGE FOR THE WHOLE..

Video: http://youtu.be/QoAGEAM78vM

Eternity is forever, and those who die without salvation in Jesus Christ will spend eternity in a very real place called Hell. do you believe that or do you simply choose to ignore it? Heaven can be your eternal home through faith in Jesus Christ.

Evigheten är för alltid, och de som dör utan frälsningen i Jesus Kristus kommer att spendera evigheten i ett väldigt reellt/speciellt ställe, som kallas Helvetet. Tror du att det är så eller tror du att du bara kan välja att ignorera de orden?
Himmelen kan bli ditt eviga hem genom tro på Jesus Kristus. INGEN kan komma till Gud utan genom Jesus Kristus.

Bibelord:

John 3:36

Rom 5:12

Rom3:23

Rom 3:10

Rom 5:6

Rom 5:8

Rom 5:9

John 14:6

Mark 16:15

John 3:6

John 8:24

Apg 4:7 – 12

/Maria

2 thoughts on “My Soul Refuge/Var skall du tillbringa evigheten?Video

 1. Hej Jennifer De frälsta går till himlen, och de ofrälsta går en annan väg, ja. Jag känner till de som du nämner, har hört om dem men inte vidare involverat mig i deras lögner. Det om att man hamnar i helvetet om man inte betalar tionde det är taget ur luften, det finns inget sådant i bibeln, Bara Guds ord gäller. Jag har skrivit om vad Paulus fått från Gud då det gäller tionde, det står i kategorin till höger på min sida, läs det.
  Det stämmer inte det du hört eller läst, så står det inte i Guds ord. Vad är skamligt frälsta? Jag vet bara vad underbart frälsta av Jesus är.
  Barn kan inte komma till helvetet, nej de går till Gud.
  Ja det är flaska profeter, och det finns en uppsjö av dem som säljer sina böcker och kammar in stora pengar och folk uppsöker psykologer som inte kan hjälpa dem, det kan endast Gud.
  Läs bara bibeln, den är det enda sanna på denna jorden.
  Hälsn Maria

 2. Jag vet ju att frälsta hamnar i Paradiset och ofrälsta i dödsriket före domen.Har läst otäcka saker av mary baxter,Angelica Zambrano,Choo Thomas,jennifer Persz,Pastor,Park mm,dessa har berättata att man hamnar i helvetet om man inte betalar tionde,inte håller söndagen helig,de berättade att flera frälsta var i helvetet också.
  Choo Thomas berättade om ett tredje ställe där kristna som inte höll lagen hamnade på.Pastor Park berättade om en plats i himlen där skamligt frälsta hamnade.
  som du ser är ju dessa vittnesbörd inte bibliskt,men i början blev jag livrädd,vissa sa att barn var i helvetet.
  Har du hört talas om dessa.Jag tror i alla fall de är falska profeter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.