Min Herre är: JESUS. / …ny helgdag? varför det?

 

Jag tycker inte alls att ramadan är en SVENSK Tradition. Varför skulle jag som Svensk tycka det? Tycker du att det är en svensk tradition som vi haft här mycket mycket länge som känns alltigenom svensk?
*
Tycker man som präst i svenska kyrkan att man ska lägga in  Eid al-fitr som helgdag då är det  något som är uppenbart och fruktansvärt fel.  – Tack för att jag får tycka.  Vad tycker du?
/Maria
Truth
Lord

4 thoughts on “Min Herre är: JESUS. / …ny helgdag? varför det?

  1. Jaha så du var inne där o kommenterade, ja det skulle man ju göra, så han tog bort den , han gillade inte att du sade så. Det är ju sant att man flörtar med andra religioner och inte förstår att det är allvarliga fel man gör. Bedrövligt! att man i Sverige skulle kunna ta det till en helgdag. Vilket elände.Vilken okunnighet! /Maria

  2. Hej! Tack för dina ord, de orden om att man skall lägga till helgen som en svensk helg och fira den reser jag mig emot, tack för att du säger vad du tycker, det är viktigt att visa var vi står i sådana fall. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.