Mikrochip i handen. Läs om Emilott Lantz och hennes chip /LÄNK

Antikristliga

 

Nu börjar allt fler personer i Sverige att operera in chip i handen. Vad säger det dig? Och Du som är troende, hur reagerar du när du läser det?  Läs i länken och här nedan i översatt text:

http://www.thelocal.se/20141118/swede-operates-microchip-into-body

 

Emilott Lantz, 25, från Umeå i norra Sverige, fick ett mikrochip infogas i handen förra veckan.

Hon blev ett marsvin under Sime 2014 i Stockholm – en konferens om Digitalism, internet och framtiden. I linje med målen för evenemanget fick deltagarna erbjudas att få ett mikrochip monterad gratis – en möjlighet Lantz hoppade på.

“Jag känner mig inte som om detta är framtiden – det är nuet. För mig är det konstigt att vi inte har sett det förr “, säger hon till The Local.

Det finns bevis för att antalet chip-bärare i Sverige växer snabbt.

“Det har verkligen varit ett underjordisk fenomen hittills, men det finns kanske en 100 personer med chip i Sverige”, säger Hannes Sjöblad från den svenska biohackers gruppen BioNyfiken.

Enbart i den senaste månaden har 50 personer från gruppen genomgått proceduren.

Tekniken har tidigare använts för nyckelbrickor eller chip i våra husdjur halsar för att låta dem komma genom kattluckor. Vad som är relativt nytt är att sätta in chip i mänskliga händer.

Tanken är att istället för att bära nycklar eller komma ihåg stift eller lösenord för våra telefoner eller dörrar, människor som är utrustade med mikrochip kan använda dem för att låsa upp rum eller skåp, genom att placera sin hand mot en maskin som läser av information som lagras i chipet.

Det var intresset för att minimera antalet tangenter som hon behövde  att bära runt som var den avgörande faktorn för Lantz.

Men hennes beslut att gå igenom med det förfarande  har fört blandade reaktioner från sina vänner och familj, en del säger att hon har varit dum medan andra hävdar att det är en cool idé.

“Tekniken är inte ny men ämnet blir känsligt bara för att det är i kroppen”, säger hon.

Chipet, som är stort som ett riskorn, har utformats för att stanna i Lantz hand för resten av hennes liv.

“Jag är inte förvånad över att folk tycker att det är en stor sak – det är inte så vanligt ännu, men jag tror att det kommer att bli. Vi har redan modifierat våra kroppar, varför skulle det vara annorlunda? ”

Lantz kom först i kontakt med idén samtidigt som hon närvarade vid konferensen Geek Girl Träffar förra året, då hon hörde talaren Carin Ism prata om transhumanism.

Transhumanism är en rörelse som utforskar vetenskapliga och tekniska innovationer och deras förhållande till mänskligheten. Dess mål är att utmana mänskligheten genom att använda ny teknik som gör det möjligt för människor att gå utanför sina nuvarande gränser.

“Jag är super stoked att ha haft detta gjort – jag kan inte vänta nog på  fastighetsmäklaren för att komma tillbaka till mig om att låta mig in i systemet så att jag kan använda min chip istället för mina nycklar för att komma in på kontoret,” säger Lantz.

BioNyfiken Hannes Sjöblad säger att det är meningsfullt att Sverige börjar anamma tekniken.

“Det finns en anledning till att detta händer i Sverige först, och inte någon annanstans. Svenskar har en dokumenterad historia av att vara mycket tidiga adaptrar av ny teknik och den nuvarande stämningen är mycket ledande för den här typen av experiment”, säger han.

Lantz tillägger: “förutom att ha ett chip i min hand, jag är en ganska normal person.”

Mimmi Nilsson

*

OM man läser Johannes Uppenbarelsebok kapitel 13 vers 13-18 så ser vi att det handlar om just ett förfarande av att operera in chip i människan, och att förvirra människors tankar och göranden och låtanden i en snar framtid- vi är tydligen där nu. Att köpa och sälja blir bara möjligt med ett chip i pannan eller på handen.Då är det inte frivilligt utan ett tvång. Stackars människor.

NamnlösMaria

2 thoughts on “Mikrochip i handen. Läs om Emilott Lantz och hennes chip /LÄNK

 1. Hej Katarina! Välkommen hit och tack för dina ord.
  Det är tyst om detta med chip, GMO, och annat farligt.
  Man reagerar inte. Jag lägger ut en hel del på min youtube G+ men man reagerar bara med ???? vaddå, vad menar hon…
  Nej det finns ingen som pratar om farligheterna och då undrar man om de är frälsta.
  Jesus äger ju att när vi älskar honom och är frälsta så ska vi få veta hela sanningen, han är ju sanningen, han berättar för oss genom den helige Ande.
  Ja massimplantat kommer att ske. Jag hade en syn för flera år sedan då jag såg giljotiner, och huvuden rullade, Gud sade att det kommer fruktansvärda saker…
  Det är väl inte så konstigt att an kanske skapar influensa och sedan skall människor ta vaccin! jag tar INGA vaccin, aldrig. Ja du det är verkligen verkligen hemskt.
  Maila mig gärna, och berätta när du får veta nytt. Tack för länk.
  Gud välsigne dig. /Maria

 2. Ja, det är alldeles otroligt att vi kristna inte reagerar mera och säger sanningen om chip inplantaten.
  Vi måste skriva,varna människor och framförallt organisera oss, vi som fortfarande tror på bibeln!
  Har inte hört ett pip om detta i våra kyrkor, men på Youtube ser man hur USA förbereder sig för mass- inplantat på alla som går med i HealthCare programmet. Alla som vägrar kommer att deporteras till läger och avrättas! Giljotinerna väntar!
  Här i Sverige kommer vi inte ens att tillfrågas. Det räcker med att du får en injection och somnar, då chipar dom dig!Eller det kommer iform av vaccin mot influensa!
  Det kallas för nanoinplantat, det syns inte men leder till mindcontrol. Se på www. white tv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.