Människofruktan

dsc00211.JPG

Leva som kristen eller som en okristen, ja det finns många val. Jag har personligen valt att gå med Jesus. Min tro betyder så oerhört mycket. Skulle jag känna människofruktan? Jag kanske borde det…. Eftersom tonerna är sådana nuförtiden att man ofta räknas som lite tokig som tror.. av en del människor.

Jag känner definitivt ingen människofruktan, utan bara glädje. Den som vill klaga får väl göra det, jag vet ju vem jag tillhör. Hans namn är Jesus.

Han tar mig igenom det som kan vara svårt, han ger mig glädje, ingen fruktan. Skulle jag däremot leva som en okristen idag, skulle jag kanske, nej jag skulle känna människofruktan, för människor över lag är inte riktigt snälla.

Det finns massor av egoister, det finns elaka människor, det finns snälla människor. Ja alla sorter finns det, OCH Gud älskar dem alla. Önskar dig en bra dag!

2 thoughts on “Människofruktan

  1. Hej Ja han äslakr oss alla, och det finns nåd för alla, det är välan underbart. Guds kärlek är den enda sanna kärleken. Tänk att få nå alla med budskapet! /Maria

  2. Hej Maria!
    Det är det som är så fantastiskt att Gud älskar alla människor,oavsätt vilka vi är eller vad vi har gjort,även dem som lämnar Honom.Sådan kärlek finns ingen annanstans än hos Gud är ett som är säkert.Här på jorden går miljoner människor i ett mörker tillsammans med den onde och det smärtar mig oerhört mycket.
    Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.