Människofruktan

dsc00158.JPG

Människofruktan måste vara hemskt att ha. Vara rädd för andra, och vara rädd för deras blickar, kanske tro att de hånar, då du får ett leende. Kanske känna sig totalt oduglig på jobbet eller i skolan: Usch! så hemska känslor.

Det skulle då vara bra om människor som känner detta svåra, visste att Gud är så underbar och aldrig kommer med hånande ord eller blickar.

Ur hans ögon kommer det bara kärlek till var och en. Han ler emot en och dagen blir bra. Han säger ord som är fulla av värme och kärlek. Skulle du vilja ha det så? Jag tycker i så fall att du ska ta och fråga honom vad han vill med ditt liv.

Kanske du frågar med ett ärligt hjärta, och då får du garanterat ett svar! Då får du veta att du är högst värdefull!

Är det inte det som alla behöver? JO, i stora mått behöver man alltid få veta, höra, känna att man duger. Människor är fenomenala på att trycka ner varandra, och det ställer jag inte upp på, inte ett sådant beteende, nej!

Vet att Jesus klappar på ditt hjärtas dörr, han vill att du ska komma till honom och umgås med honom, han har så mycket glädje att ge dig, och ett helt nytt liv! väntar på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.