MÅNDAG 10 Juli/ info/Artikeln ligger kvar halva tisd. Tänk till nu

Utrikesministern optimistisk om NATO-inträde

10 juli, 2023 HuvudnyheterPolitik

Bild: Pixabay ©

Sveriges utrikesminister Tobias Billström (M) är optimistisk inför NATO-toppmötet i Vilnius som går av stapeln imorgon. Han tror på ett turkiskt ja till ett svenskt medlemskap, trots att signalerna är det motsatta.

Den turkiska regimen har utövat en eskalerande utpressning mot Sverige, allteftersom den svenska regeringen och svenska myndigheter försökt agera underdånigt mot Turkiet så har nya krav kommit.

Svenska domstolar har sett till att olika dissidenter med kurdiskt påbrå har utlämnats till Turkiet och det efter krav från Turkiet om att upp till 73 kurder ska utlämnas till landet.

Senare krävde också Turkiet att Sverige skulle inskränka yttrandefriheten och förbjuda koranbränningar. I samverkan med SÄPO satte Polisen stopp för koranbränningarna tidigare i år. Det visade sig sedan att de brutit mot svensk lag. Polisen dömdes i kammarrätten för att ha begått lagmässiga övertramp när de inskränkt svensk yttrandefrihet för att vara den turkiska regimen till lags.

Det senaste kravet som Turkiet adderat är att Sverige kan godkännas som medlem, men först om EU återupptar de frysta medlemsförhandlingarna med landet, detta enligt TT.

Den svenska utrikesministern menar i en intervju med TV4 att han tror på ett svenskt NATO-inträde. Detta trots att Turkiets president Recep Erdogan ,enligt Politico, ska ha sagt till den amerikanska presidenten Joe Biden att Sverige inte är redo för ett medlemskap i stormaktsalliansen ännu.

Den svenska statsministern Ulf Kristersson (M) och utrikesminister Billström var under förra veckan i USA för att möta president Biden. Fokus var NATO-frågan. Trots att USA fortsätter att pressa på för att Turkiet ska godkänna den svenska NATO-ansökan ser det inte ut som Sverige får bli NATO-medlemmar vid NATO-toppmötet i Vilnius som börjar imorgon.

/ DETTA ÄR OTROLIGT OTÄCKT! /MARIA

8 thoughts on “MÅNDAG 10 Juli/ info/Artikeln ligger kvar halva tisd. Tänk till nu

 1. Jaa vad säger man, jag tror visst att det kan stämma, på något sätt skall man ju kunna ställa till det för oss, det blir ju tufft för dem där uppe i norr och säkerligen lär de flyga FEL också. De KAN ju hamna lite varstans och de KAN ju möjligen vara VÄLDIGT MÅNGA. eller…Jag hörde om detta i våras och snart är det dags! Ok bye bye Sweeeden
  /Maria

 2. Jag avslutar med profetian om att Jas-planen ska segna ner som höstlöv i Norrbotten och mellersta Sverige.

  Clas Svahn – DN
  I dag 16.56
  Jonson: Ukrainska piloter ska träna på F-16 i Sverige

  Ukrainska stridspiloter ska få träna på amerikanska F-16-plan i Sverige. Det säger försvarsminister Pål Jonson (M) till SVT. Det är sedan tidigare känt att ukrainska piloter ska träna på Gripenplan. Enligt Pål Jonson kommer Sverige att bidra med övningsområden. Vilket skulle kunna betyda att man kommer att använda Vidselbasen i Norrbotten.

  Centrum för utbildningen kommer att förläggas till Rumänien, skriver Reuters, och sammanlagt kommer elva länder att vara inblandade i pilotutbildningen.

 3. Det är otroligt men otroliga tider o händelserna sker fort nu allt skall sättas i och ur spel.jag tror inte att man förstår denna stora galenskap som bibeln är klar över, hur många läser bibeln på rätt sätt oxå?
  NATO är livsfarligt och vi ligger illa till nu, överallt. Massinvandringen kommer att välla på. Detta är verkligen både profetiskt och historiskt i högsta grad. Ja nu är det farligt- farligt för människan på jorden.Och vad ska de göra som inte förstår detta som sker..
  /Maria

 4. Precis som jag misstänkte och jag hoppas det inte är sant.
  13:e säkerhetsbataljonen står i frontlinjen för Försvarsmaktens arbete för att upptäcka, motverka och bekämpa säkerhetshotande verksamhet, både nationellt och internationellt. Förbandet är försvarsgemensamt och drivs i samarbete mellan armén, marinen och flygvapnet.
  Kan det vara denna bataljon (800 transhumanister) som har till uppdrag
  att bevaka Sveriges inre gränser?
  Tex tänkbara scenarions är CBDC (Vildjurets Tal och dess Namn)
  Verifiering och för vidare kontroll.
  Jag menar butiker som går i konkurs måste ju användas till något?
  Tomma skolor, butiker affärer och butikscentrum?
  -Jag kanske överdriver -ja absolut, men än sen?
  NATO-medlemskapet svarar enligt mig på många av de också tidigare profetiorna av av kvinnan i Valdes Norge.
  Ett annat tänkbart scenario är Turkiet som ställer motkrav på att EU ska “släppa in 50 miljoner Turkar” dvs Muslismk statssponsrad-terrorism där temat är fred och säkerhet med ett nytt Q-AI finansiellt system?
  -NATO betyder också baklänges WOTAN eller då bara OTAN då kopplat till ODEN. Många kommer att ha svårt att förstå händelseförloppet.
  Och allt fler kommer att undra vilkas namn står skrivna i Livet och Lammets Bok när de ser Vildjuret (som är och var) göra kort entre.

 5. Hej jag håller med om detta, det ser tydligt ut, det är skrämmande, förnedrande, otroligt otäckt men stämmer i tiden och med denna tid! vansinne. Detta ÄR DE SISTA TIDERNA! Nu är människorna uppskrämda av NATO MEN de kan inte tänka längre än NATO BETYDER KRIG men det är SÅ mycket mer! Det är därför man låter märklig i tal o skrift för man tänker längre!! /Maria

 6. Detta innebär att händelseförloppet kommer gå i rasande fart och inte sakta ner.
  Jag hävdar att allt är ett sätt att via NATO få bort fokus från biverkningarna från vaccinerna samt teslaforisk magnetisk aktivitet i grafen-oxid (finns i alla vaccinen).
  Bluetooth handsfree kod emitterar från vaccinerade och mäter cellulär och intramuskulär aktivitet.
  Jag hävdar att det är detta WHO och NATO kommer att använda Märket för. Detta är anser jag även kommer finnas i Märkets Namn och dess Tal. När kommer Bilden med AI-baserad intelligens?
  4 hörnpelare! MÄRKET+BILDEN+NAMNET+TALET!!!!
  10-14 månader är ingen orimlig gissning.
  Jag tror att QR-koden kommer när de 3 revbenen (Estland Lettland Litauen) eller Finland Sverige Norge kommer att skicka in trupper till Ukraina.
  Obs! Bibeln hävdar att Guds Vittnesbörd och Jesu Blod är de enda 2 sätten att överleva och övervinna detta system med digital boskap. Och utsändande av strålning via blodet.
  Astrid Stuckelberger som inte verkar vara troende har listat ut att vaccinen inte har handlat om hälsa utan om spårning (maskerat som hälsa).
  Folk ser inte sambandet 5G master och vaccinen!
  DESSA INTRODUCERADES SYNKRONT 2020!!!!
  Dessa vacciner kan och kommer att kopplas upp mot AI och QR-koder framöver för den som har tex psykiatriska problem. Man vill överföra och överlåta all information om dig till AI. Vildjurets Bild (Namn)är det som Astrid Stuckelberger talar om:
  https://swebbtube.se/w/gchLDL6FchbdWpEBKByPs3
  Genomgående kallas fenomenet teslaforesis.
  När grafen-oxid FINNS I VACCINEN laddas med 5G så expanderar detta material som finns i vaccinen. Likt en bläckfisk.
  Märket är alltså inget vaccin?
  Jag tror det. Och fortsätter tjata om det.
  TILLS JAG ÄR MOTBEVISAD!!!
  WHO har planerat Märket tills 2025.
  https://news.rice.edu/news/2016/nanotubes-assemble-rice-introduces-teslaphoresis

  Man vill alltså QR-koda om allt mänskligt liv.
  Allt som har en kod har också DNA!
  Via denna teslaforesis? 5G och 6G?
  6G har Nokia döpt till Genesis.
  Rör inte gräset och träden kommer åter upp igen.
  Har skaparen lagt ner extra DNA?
  Det har visat sig att ett (1) grässtrå innehåller mer information än en (1) människa. Så Bibeln stämmer för de som vill löpa (eller krypa i mål).
  Få extra DNA från Jesu Blod?
  Tycks vara exakt EXAKT samma sätt och sak.
  Via Jesu Blod är vi skyddade.
  Jesus Faders DNA är dessutom okänt.
  Det kan aldrig fienden dvs WHO replikera eller syntetisera.
  Jag böjer mig gärna om jag blir motbevisad.

 7. Hej. Jag kan tro att det är så ja, men människor sover fortfarande, fast allt går så fort nu.
  https://www.youtube.com/watch?v=AqFslLy2H8I videon är om det som sker i bibeln om: 1994 sade D Rockefeller att ALLA skall acceptera THE NEW WORLD ORDER p g a ALLA KRISER. Ja och VAR är Vi NU……………….finns inga profetröster, finns inga samlingar med kunskap, finns inga varningar, bara tjat om uppryckande men inget bortryckande! INGET sker i Sverige som KUNDE ha varit en språngbräda till en bättre förståelse. NÄR det sedan går omkull då ska vi se på panik! Jag påstår sådant här var dag men ingen lyssnar! JA NATO BLIR TUFFT och alla är totalt aningslösa. Jag är upprörd.Mer än upprörd…. men man lever som vanligt i det blå /Maria

 8. Det otäcka har nu blivit verklighet!
  Och det jag har varnat för blev 22.30 en i realitet, reel krigsförklaring mot den Ryska björnen.
  Såtillvida att min tes att de 3 revbenen fortfarande är högst aktuell, likväl tesen om Vildjurets Rike, som övertygar befolkningen med ekonomi att ta vaccinen för att kunna köpa och sälja, har nu också fått en bitter efterklang. Folk tycks inte förstå att vi verkligen är i mitten av vedermödan. Inte heller evangeliets honungslika erbjudande men något bittra smak. Liknelsen är den att Jesus kommer snart tillbaka.
  Men först måste det ske som står skrivet.
  En sorgens dag men också en glädjande, för de som har vägrat vaccinen och som har varit tvungna att lämna både arbete,familj, stadig ekonomi och hälsa därhän.
  Eller som mig som kommer säga sanningen.
  Vildjuret har varit här hela tiden!
  Men folk har hela tiden varit lurade av 1000-årsriket och Uppryckandet. Varav jag anser att båda ideologiska (2) synpunkterna är djupt Sataniska och korrumperade därför att om de var sanna hade Uppenbarelseboken inte behövt skrivas och inte martyrer spilla dess blod för dessa ord.
  Detta är för mig ett oerhört positivt bönesvar.
  Var är Sverigebönen? Var är alla profet-röster?
  Var är de som viskar i öknen?
  Var är utlyst fasta och bön emot NATO?
  -Nej just det ,eftersom det visar att det jag beskriver och skrivit hur och varför Vildjuret (FN/WHO/Unicef/WEF/CFR) med NATO nu får sin slutgiltiga gestalt helt enligt Herrens planer!
  Wow,jag kan bara säga wow tack käre Jesus!
  Ja detta är sannerligen ingen sting-operation. Däremot kan Stinget visa sig dödligare än många tror och många kommer att förneka Herren framöver (subtilt är det detta de gör när de tar vaccinen) för att kunna köpa och sälja. Glädjande för er som vägrat ta vaccinen!
  En sorgens och skräckens för de andra, då NATO kommer bära med sig fruktansvärd teknologi.
  Jesu Blod och Guds Vittnesbörd.
  Kan man förena den tanken med såsom det var på Noas dagar har man fattat galoppen och tagit ett rätt beslut,oavsett vidare konsekvensutveckling.
  Tanken sitter i blodet.
  Och det är just därför de vill injicera teslaforensisk materia in i de kristnas kroppar. Ja jag hävdar fortfarande att man kan förlora sin själ av vaccinen!
  Det är den fienden. Demoniserad och magnetiserad kontroll, och jag misstänker att NATO har ytterligare Trump-kort att spela ut mot den inhemska befolkningen. Om det är sant det jag påstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.