Livskraft/ Mitt hjärtas böneljud…/Guds barn/Gal 3

 

*

Mitt hjärtas böneljud..   ja så läste jag i raden i en sång alldeles nyss, jag ville skriva de fina och sanna orden, det blir inte så många ord skrivna nu för jag orkar inte..Mitt hjärtas böneljud är om helande och många många fler böner..

Jag går inte i tvivlets natt (ytterligare en rad i sången), men många gör det och det vill jag beklaga, för de måste lära sig att LITA på Herren!

Fruktan får ge vika för hans frid!  Ja det är en rad till i sången jag fick ögonen på….

Hans härlighhet förvandlar allt. Så är det faktiskt.

Att vilja leva för Herren är något alldeles speciellt som är svårt att förklara för den som inte själv älskar Gud, men på denna sidan försöker jag visa vem Gud är. Välkommen tillbaka !

Guds barn:
Abrahams barn är arvingar enligt löftet

26 Alla är ni Guds barn genom tron på Kristus Jesus. 27 Alla ni som har blivit döpta till Kristus har blivit iklädda Kristus. 28 Här är inte jude eller grek, slav eller fri, man och kvinna. Alla är ni ett i Kristus Jesus. 29 Om ni nu tillhör honom är ni Abrahams avkomlingar, arvingar enligt löftet.

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.