Livskraft / Han ger mig glädje!

 

Ja allt som Gud gjort och gör är gott! När jag såg denna bilden så kom jag att tänka på det jag just ville skriva,  och på att jag tycker om att  se och plantera  frön, och kärnor, och annat som skall växa och “bli” något. På mina fönsterbänkar  står alla möjliga krukor o annat med fröer och kärnor, och de kommer så sakteliga nu, både mango och cherimoya och paprika och  dadlar o meer…

Ja jag är tacksam till Gud ja jag är glad. Gud är vår skapare, Herre, Frälsare, och befriare.

Skulle man inte vara glad då man vet det….

Gud är trofast och han är att lita på.

Därför kan vi sjunga och jubla!

  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.