Livskraft /Gud ger….

 jesus-is-life.jpg

Livet.   Vi kan fundera på vad livet egentligen handlar om och hur det ska levas…

Livet på jorden är inte i något i detalj förutbestämt som vi måste genomföra, däremot har Gud en plan för alla som vill följa honom. Livet— det är en tid, när vi bestämmer om vi vill leva för Gud eller inte och sedan gemomför vårt beslut i praktisk handling.

Eftersom Gud kommer att bedöma vad för slags arbetare för honom vi varit bör vi bygga våra liv på hans ord och bygga in det ordet i oss- det är bara på det sättet vi kan veta hur vi ska leva för honom och tjäna honom. Den troende som inte fäster något avseende vid Bibeln kommer att få skämmas vid domen. Regelbundna och flitiga studier av Bibeln är livsviktiga för att vi inte ska vaggas in i en falsk säkerhet och glömma bort Gud och meningen med livet.

Därför att Gud vill ha gemenskap med alla som han skapat så vill han ju också att alla skall få höra evangelium. Därför är det den kristnes uppgift att sprida evangelium till alla. Nu kan vi ju inte nå alla, men vi kan göra vårt bästa för att nå så många som möjligt.

När vi ger evangelium ger vi också möjligheten till människor att få förändrade liv. Detta ger livskraft och glädje. Glädjen i att vara Guds barn är annorlunda än världens glädjeämnen som består i helt andra saker.

Se dig omkring i din stad, känner du många kristna? Hur ser det ut i din stad? Är det mycket möten i kyrkorna som förkunnar glädjen i frälsningen? Går människor omkring hemlösa eller finns det plats för alla? Det är många frågor att fundera över, och jag säger då att hade vi haft fler kristna medarbetare som gick ut mer med evangelium så skulle fler få bli räddade till ett evigt och underbart liv, redan nu.

Så till dig som är kristen säger jag: Arbeta arbeta för att andra skall få kännedom om Jesus Kristus och få ett nytt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.