Livet i Kristus / Kom till tro

pray12s1.gif

 

Hemsida. …Jag jagar inte besökare, eller att få ett renommé om att ha den bästa hemsidan i Sverige. Vad jag längtar efter, det är att få människor till tro.

Vad jag också längtar efter är att människor skall förstå vilka tider vi lever i. Du som läser kanske tycker jag tar med länkar som inte stämmer med din åsikt..ok, men läs den/dem ändå. Det jag vill är att människor skall förstå vad som är gott och ont, och om vad JESUS säger, och VEM ÄR HAN?

Han är inte Allah, han är inte Buddha, han ÄR JESUS, EVIG GUD. Detta vill jag att människor skall förstå.

Han är allt för mig, kommer alltid att vara det. Han var sargad för vår skull, föraktet var lagt på honom, det var våra sjukdomar han bar, han var slagen för vår skull…. VEM skulle jag kunna älska mer än vad jag älskar honom?

Jag vet ingen mer, eller jag vet inget ,som är är  mer betydelsefullt för mig än JESUS.

Han säger mig och er att han är vägen sanningen och livet. Skulle jag inte tro på det då, och ge det vidare? Jag hade funderingar ikväll om vad DU vill läsa nu, men jag bad Herren om att jag skulle ge dig något speciellt.

Jag har personligen  stora, svåra , svårigheter nu, de kommer att lösas, för Herren är god, men jag känner mig trött, för jag har kämpat länge, för rättvisa, och jag är mycket trött.

MEN jag VET att Herren har mitt bästa för ögonen, så därför ORKAR jag skriva att JESUS ÄR HERRE.

Jag är mycket engagerad i vad som händer i världen, jadå, och jag är engagerad i vad som begås i orättvisa i de sjukas värld, de misstroddas värld,  och i de handikappades värd. Men snälla nån, det finns ju bara ETT SVAR:

JESUS.

 Allt vårt hopp och allt vårt liv och svar finns hos JESUS.. HAN är den ende som kan hjälpa dig och mig. Han vet allt, han kan allt, han har svaren på det vi inte har.

 Han är allt för mig.    Summa:    Han räddar dig, Han räddar mig. Jag kommer en dag att skriva en bok om allt jag gått igenom. Och då får du läsa och förvånas och förundras över HERRENS HÄRLIGHET och MAKT.

*Den som vänder sig till Gud och tror på hans ord får en stor visdom,för Jesus lever. Gud har all kontroll och släpper vi vår egen och går Guds väg, så får vi ett underbart liv.* Jag slutar aldrig att be eller att tro på bönesvar! /M

 

 

 

 

2 thoughts on “Livet i Kristus / Kom till tro

  1. Ja Andreas det kommer nya tider, och visst finns det svårigehter, men de är till för att övervinnas, hoppas jag var tydlig med det.
    Det finns en Gud som allt kan förändra och man får be och tacka för förändring. Om jag ser tillbaka så är det Herren som har gjort allt gott i mitt liv o räddat mig från elände elelr hjälpt mig ur det. halleluja
    Maria.

  2. Ja, på tal om svårigheter så verkar såna komma och gå här i livet. Men en tröst är att det säkert finns några andra i denna värld som också har det svårt, och bördan brukar kännas lite lättare att bära när man vet att man inte är ensam. Plus en annan sak, nämligen att man måste hoppas på framtiden och att saker kan förändras, och om man tittar tillbaka i sitt liv så visst har det väl varit förändringar hela tiden? Och om det nu är så att det tidigare i livet kommit förändringar — ja då borde det kunna komma förändringar även i framtiden (och förhoppningsvis goda sådana).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.