Livet i Kristus /Inte schlager

  dsc00051.JPG

Ikväll smäller det igen….Melodifestival. Skall du se på dåligheterna? Jag anser det handlar om Avguderi; Pengar, Sex, Idoler… Vad är det för liv?

Livet i Kristus, står det här ovan. Och då menar jag det livet som Kristus ger de troende. Ett liv så vitt skilt ifrån TV:s och idolernas värld. Livet i Kristus är klart 100% bättre än att leva som de gör (dessa idoler m fl).

Min största och finaste förebild är Jesus Kristus.

Och idag har jag sett ett program i TV 2, EXISTENS heter programmet och går i repris i morgon.  Det handlar om vår tid på jorden, vad som händer med jorden och hur nära vi kan vara ett slut. I programmet ser du Holger Nilsson från http://www.flammor.com/

 Se programmet.

*”Det skall bliva stora jordbävningar, så ock hungersnöd och farsoter på den ena orten efter den andra, och skräcksyner skola visa sig och stora tecken på himlen.” /Luk 21:11/

Men bryr sig folk om att det kan vara på väg mot slutet? De kanske inte vill veta…..ja sååå har de ju alltid sagt, de kristna……   Att lyssna på vad ens hjärta säger, det är viktigt, och mitt hjärta säger att det är allvarliga tider vi lever i.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.