Livet i Kristus / En nära relation

 

Med mänsklig ansträngning kan ingen förstå Gud (Rom 11:34), men den helige Ande kan till och med avslöja hans tankar för oss. Troende och andliga människor har insikt i en del av  Guds planer, tankar och handlingar.

Genom den helige Ande kan vi förstå vad Gud tänker, samtala med honom och förvänta oss bönesvar. Tillbringar du så mycket tid med  Jesus att du präglas av hans sätt att tänka?

En nära relation  till Jesus kan bara uppstå ur regelbunden närhet till honom och hans ord. Läs Fil 2:5 ang Kristi sinnelag.

* * *

*Jag är en kristen och vill det vara, Tills sol och måne ej skifta mer. Jag är en kristen, du hör mig svara, Om hela världen mig ock beler. Jag är en kristen å hjärtats vägnar, Jag älskar Kristus, se där mitt skäl. Min första kärlek, jag honom ägnar, Han är det värd, ty han frälst min själ.* /Josef G

/Maria

2 thoughts on “Livet i Kristus / En nära relation

  1. Hej Marguerite Tack själv, för ditt besök här! Ja Jesus är underbar och vi får vara så tacksamma. Att vara med Jesus i en nära relation och ständigt få växa, det är meningen och glädjen. Se nästa inlägg , det är starkt , och det kommer strax om Nick Vujicic han är utan armar och utan ben…. KRAM! f Maria

  2. Tack för ditt inlägg,Maria!!! Vi behöver tränga oss så nära Jesus som det bara går i denna sena midnattstid!!! Det är roligt, för den sången du skriver här,hade jag inom mig hela dagen i går!!! Kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.