Liv eller evig död. Livets viktigaste fråga/repetition

 

Moln regn 074

Evigt Liv eller  evig  död

Vi ser varje dag hur krig skördar offer och hur militanta grupper far fram och lemlästar människor och de säger att de gör det i deras guds namn, vilket då är Allah, och inte den Gud den troende kristne tror på.
Jag hoppas att ni sett videos här på sidan i kategorin Islam, ISIS, och att man förstår det allvar som råder i världen. ISIS har vuxit otroligt på den senaste tiden och fler och fler ansluter sig till deras grupperingar. På nyheterna har vi hört vad som sker dag för dag (alla nyheter är inte korrekta och sanningen ser ofta ännu värre ut) och vi ser dem säga att de skall inte ge sig förrän världen ligger under dem, med sharia-lagar för folk att följa, m m.
Då går min tanke till vad bibeln, som är Guds ord, säger.
Sigill skall brytas och domar över världen skall komma, och skeendet går fort nu. Fortare och fortare snurrar verkligheten på. Guds dom kommer över människans synd och uppror, denna gången blir undergången i eld och svavel. Visst, jag har skrivit om detta förut men det skadar ju inte att få en påminnelse så att man kan ta till sig hur viktigt det är att ha en tro, att vara frälst i dessa tider, är man frälst är man ett Guds barn och kommer till Guds himmel. Därför, en repetition nedan:

Läs detta:

Livets viktigaste fråga
Hur blir det när vi dör?
I dödsannonser skriver man att den döde har avsomnat, eller insomnat. Men döden är inget insomnande. Den är ett uppvaknande till en verklighet som är ännu mer verklig än den verklighet vi ser här. Det som syns varar bara en tid, men det som inte syns, det varar i evighet. 2 Kor. 4:18.

När man är gammal och vet att man snart ska dö, då måste man tänka på att planera för framtiden. Att dö betyder inte att allt är slut. Den tid vi lever här är bara en förberedelsetid. 80 eller 90 år är bara som ett kort ögonblick i jämförelse med den oändliga evigheten. Det är den som är vår framtid.

Vad har du för planer för framtiden? Ingenting är ju mer säkert än att tiden fortsätter att gå. Vad som än händer med oss, och vad som än händer i världen, så kommer dagar, veckor, månader och år att fortsätta som vanligt. Tiden tar inte slut. Och vi kan inte låta bli att följa med när tiden går. Det gäller för oss att planera hur vi vill ha det i framtiden.

Människor vill ha en god sjukvård och äldreomsorg så länge de lever. Men hur går det sen? Det vet de inte. Hur de får det efter döden måste ju vara millioner gånger viktigare än all sjukvård och äldreomsorg. Denna fråga, livets viktigaste fråga, den vill människor inte ens tänka på. Hur tänker människor egentligen inför döden? Det verkar som om de flesta tänker inte alls. De för denna fråga framför sig genom hela livet utan att bestämma sig. De har möjlighet att läsa Bibeln så mycket de vill, men läser den inte. De lever hela sitt liv, kanske 70-80 år eller mer, utan att ta itu med denna fråga, hur blir det när de dör? Livets viktigaste fråga lämnar de åt slumpen. http://www.algonet.se/~allan-sv/LIVETS.HTM

 

name-graphics-maria-545505

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.