Lärjungar / Gån ut i hela världen vid!

 

*Gån ut i hela världen vid!* (Matt  28:19) Ja så sade Jesus att lärjungar skall göra. Han menade naturligtvis inte bara på den tiden, då han sade det, utan han menade naturligtvis att vi som lever nu också skall gå ut!

Detta har jag tagit upp förut men kommer ständigt tillbaka till funderingar varje dag på hur denna s k evangelisation ser ut, och såg du mitt förra inlägg om Tod Bentley och andra s k karismatiker, så förstår du ju att så skall inte evangeliet behandlas, eller föras ut. Jag ska säga dig, jag mår faktiskt illa då jag ser sådana saker och jag mår ännu mer illa då jag förstår att man tror att detta är “på riktigt”!Att de inte SKÄMS! Är de som huggormsyngel, eller vad skall man kalla dem??

 -Kommer det att bli ett ännu större avfall? Frågar du mig så säger jag ja, det som sker nu är bara början.

För dem som hädar Gud så  kommer nog mer än nattens svarta skuggor d v s evig eld att omsluta dem för alltid, om de inte kommer till sans och vett! Får de fira bröllop i himmelen? Är de redo för Jesus återkomst?Är de frälsta? Jag tror inte det.

Gud vill göra stora ting med oss och vill att vi ska tjäna troget, låt oss tjäna honom med fröjd. Du kan få sjunga: *Han är min, och jag är hans!*
Du kan också få sjunga: *Jag är frälst och fri!*

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.