Lär dig Jesu vilja för dig. Vill du ge upp? Gör inte det, stå ut i tro och lär dig gå hans väg.

Jesus är Herre
091
Kan man leva utan att tro på Jesus och hans ord?  Ja det kan man ju men man kan ju fråga sig då vilket slags liv man skulle leva? Jag är så tacksam att jag får tänka på Jesus hur mycket jag vill och be hur mycket jag vill och ta emot hans kärlek och råd VARJE DAG VARJE STUND, Natt som Dag! Hur är det möjligt att få så mycket glädje och kärlek? När jag går på promenad vet ingen hur jag går där och ber eller när jag går och handlar, när jag..ja i alla stunder är Jesus Kristus med mig!
TÄNK att vår tro har besegrat världen, den som jag inte behöver bry mig om, d v s: Jag behöver inte göra som världens människor gör, nej jag får fråga Gud vad HAN vill att jag ska göra och säga varje dag.  Jaha kanske du tänker, har hon ingen egen vilja???
Jodå, jag har en egen vilja men att göra GUDS VILJA är MYCKET bättre och BÄST! Då vet man att det blir helt RÄTT.
Underbart!
Jag är så tacksam! Han är allt för mig! Visst har min tro prövats många gånger och det har gjort ont att jag inte förstod, utan ville gå en annan väg, och att ibland vilja ge upp!, men GUD visade att hans ord är sant och att hans kärlek håller att tro på, i allt, ja i allt!
Ge inte upp
Ni vet ju att när er tro prövas ger det uthållighet.
en Herre, en tro, ett dop,…..
/ JA EN HERRE, EN TRO istället för ekumenikens tro på allt o alla, ETT DOP, nersänkning i vatten och NYTT LIV!!
Gör därför allt ni kan för att i er tro visa dygd, i dygden insikt,
Och detta är hans bud: att vi ska tro på hans Sons namn, Jesus Kristus, och älska varandra så som han befallt oss.
Mina älskade, tro inte varje ande, utan pröva om andarna kommer från Gud. Det finns ju många falska profeter som har gått ut i världen.
för allt som är fött av Gud besegrar världen. Och detta är den seger som har besegrat världen: vår tro.
Mina älskade, trots min stora iver att skriva till er om vår gemensamma frälsning fann jag det nödvändigt att skriva och mana er fortsätta kämpa för den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga.
Men ni, mina älskade, ska bygga upp er själva på er allra heligaste tro och be i den helige Ande.
Jag känner dina gärningar, din kärlek och din tro, ditt tjänande och din uthållighet, och jag vet att dina sista gärningar är fler än de första.
Om någon ska gå i fångenskap, då går han i fångenskap . Om någon ska dödas med svärd, då dödas han med svärd. Här visar sig de heligas uthållighet och tro.
*
Lär dig vem Jesus är och ta hans hand och släpp den aldrig! Tänk, jag får vara ett Guds barn!
102_3520 /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.