KUNSKAPEN i de SISTA TIDERNA. Knowledge of the truth is increasing in the last days and with it great division

Jesus mars   no church

Knowledge of the truth is increasing in the last days and with it great division

 

-Behöver Illuminati någon särskilt märkvärdig presentation? Nej! Vilka styr? Illuminati, d v s NWO.

I den här videon diskuterar man det faktum att ökningen av kunskap i de sista dagarna kommer att mötas med stora avslag och opposition. Detta kommer att leda till stor delning mellan människor men kom alltid ihåg att med stora sanningar kommer stora omvälvningar och där sanningen finns där vimlar det av kontroverser.
KUNSKAPEN om det JESUS säger är SANNINGAR, den ÖKAR! Därför kommer att vilja TYSTA dem som säger de sanningarna. VÅGAR du säga sanningar?

Tror du på en platt jord eller en glob? Det är sådana fråggor och svaren på dem som kommer att splittra människorna och svaren finns alltid i BIBELN! När man ljuger konstant för människor så blir de hjärntvättade och tror på allt de hör, Men när de blir rengjorda i sitt inre i frälsningen, och tror på Gud så lossnar det gamla beteendet och de kan se SANNINGARNA!

Daniel 12:4

Men du, Daniel, må gömma dessa ord och försegla denna skrift intill ändens tid; många komma att rannsaka den, och insikten skall så växa till.»
Hosea 4:6-7 6

Det är förbi med mitt folk, därför att det ej får någon kunskap. Men eftersom du har förkastat kunskap, därför skall ock jag förkasta dig, så att du upphör att vara min präst. Och såsom du har förgätit din Guds lag, så skall ock jag förgäta dina barn.
7Ju mer de hava fått växa till, dess mer hava de syndat mot mig; men deras ära skall jag förbyta i skam.

Job 36:12
Men höra de honom ej, så förgås de genom vapen och omkomma, när de minst tänka det.

-Krig emot kristna har alltid förekommit och det kommer att bli stora förföljelser emot de troende innan Jesus kommer tillbaka.
Nu får man inte gatu-predika i vissa städer i olika länder. HUR ska då evangelium komma ut och fram till människorna?
Kanske genom dolda samlingar i källare och kloaker m flera ställen, UNDERGROUND CHUCHES som i KINA och KOREA och på MÅNGA fler ställen!

Följ gärna ovanstående kanal som visar denna och många fler videos. !
name-graphics-maria-545505

7 thoughts on “KUNSKAPEN i de SISTA TIDERNA. Knowledge of the truth is increasing in the last days and with it great division

  1. Jag tror inte Jesus vill att vi skall ha vapen i ärmen i alla fall.
    Men förföljelsen av kristna har pågått sedan första början. Och ja det tyder på att det blir värre. här är tex. ett vittnesbörd om förföljelse där man kan se att Gud var med i lidandet. från 3:50-7:00 min i videon.
    https://www.youtube.com/watch?v=1cUkuKY8jzs

  2. Så OM du skulle, eller om din familj och barn och släkt blev dödligt hotade av gäng, mördare och galningar så skulle du alltså INTE förvara dig? eller dina närmaste? VET du vad som kommer framöver??? Helvetet på jorden.Då bör man ha ett eller annat äss i ärmen, och JA Jesus är med den som tror.

  3. Så OM du skulle, eller om din familj och barn och släkt blev dödligt hotade av gäng, mördare och galningar så skulle du alltså INTE försvara dig? eller dina närmaste? VET du vad som kommer framöver??? Helvetet på jorden.Då bör man ha ett eller annat äss i ärmen, och JA Jesus är med den som tror.

  4. jag har fortfarande inte sett alla hans videor och kan inte säga att han förespråkar vapen. Jag vet inte sammanhanget. Jag har fått vända andra kinden till hela livet, så nog vet jag att man måste lida utan att kunna försvara sig, annat än att be till Gud om hjälp i ALLT.

  5. matt5:39 Men jag säger eder att I icke skolen stå emot en oförrätt; utan om någon slår dig på den högra kinden, så vänd ock den andra till åt honom;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.