Korset är tomt. Han evig seger vann! /Fri från skuld och dom

 

Korset är tomt

“När Jesus dog på Golgata, han evig seger vann, Och ifrån synden och dess makt han helt befria kan. Och sen jag fri från skuld och dom och otro blivit här, Han mig till härlighetens rike bär.”/C.W

Visst vill man vittna om tron på Jesus! Att han dog på korset för dig och för mig är så mäktigt. Jag talade med en ung tjej idag som frågade om tro. Hon visste inte skillnaden mellan kristen tro och katolicism. Det fick jag berätta för att hon frågade. Hon visste inte heller vad som gäller då man blir frälst och att man kommer till himmelen istället för en annan plats som ofrälst. Det var en intressant “diskussion”. Vi pratade också om barndopet och hon var barndöpt och förstod att hon inte kunnat bestämma det själv och varför hon borde vara döpt på ett annat vis, d v s till  Kristus. Det var en fin pratstund.

Varje dag är ju frälsningens dag! En dag är vi frälsta framme………Fullkomlig glädje.

“Till himmelen jag går, Dit synden aldrig når, Ett härligt land! Där härskar evig vår. Dess sol är Herren själv, Där flödar livets älv. O syskon, låt oss alla mötas där!” Jag skulle vilja se denna glada fina tjejen där, hon med så fina värderingar och så klok…men ofrälst. Men bön gör under!

VIDEO:

Hjemme i Himmelen skal ingen mer graÌŠte / Tenk, for en jubel når alle frelste er berget i havn

 

name-graphics-maria-124184

liljekonvalj 016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.