Kom ihåg. Han har lyft av bördan, han dog för mig. Tack Jesus. /Nu kan du kommentera och skriva en rad här:) funktionen uppdaterad

Kom ihåg

Det är underbart det som Jesus gjort för mig, i alla dagar jag levt har han alltid sett efter mig och fört mig ur sorg och bekymmer, vaktat mig från faror jag inte förstått att jag gått in i. Sången är så sann!

Detta vill jag dela med dig i natten som är nu och lägga mig trygg och glad för frälsningen jag fått.

Tack JESUS!

name-graphics-maria-650578

4 thoughts on “Kom ihåg. Han har lyft av bördan, han dog för mig. Tack Jesus. /Nu kan du kommentera och skriva en rad här:) funktionen uppdaterad

 1. Hej Anneli! välkommen till sidan Jesus lever! Ja sannerligen är det roligt att du och många andra berörs av det som finns att läsa, vittnesbörd och mycket mer. Hoppas du skall stanna och finna äktheten och vägarna till sanningarna JESUS / jag vill visa på. Tack!
  Hälsn Maria

 2. Hej Ellinor! Tack så hjärtligt för att du hittade hit.Vad härligt, då får vi lära känna varandra. Denna världen är kall o hård men vi troende får hålla ihop mot den. Ja jag oroas också över vart detta land är på väg, men iofs jag vet vart. Till en kollaps! Förföljelse och sådana saker som kollapser och hårda tider och Antikrist och mer står för dörren. De ordnar kaos för att följa sin AGENDA! Sedan är det öppet elände och…
  Att inte vara populär eller ansedd eller accepterad som kristen/ frälst troende, det är en sak vi kommer att få ser mer och mer.
  De ljumma och religiösa har ingen hum om hur det blir för de följer strömmen, men de som lider för Kristus och går HANS VÄG- de får lida. det vet vi ju.
  Men stå på dig!! Följ Jesus HELA VÄGEN, HAN är VÄRT ALLT! AMEN.
  Hälsn f Maria
  FRID!!

 3. Tack Gode Gud för att jag i all min förtvivlan hittat denna sida Jag oroas över vart vårat Sverige tar vägen. Som öppet kristen börjar jag känna av förföljelse samt att gemene man hånar mig. Det du skriver här ger mig i alla fall en liten tröst. / Ellinor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.