Katolicism?Nej/Rapport från Texe Marrs. NWO. LÄNK!

 

Jesus är HERRE

Specialrapport av Texe Marrs
Är detta Påven och den Katolska Kyrkan?

 

Specialrapport av Texe Marrs, 6.3.2011
http://www.texemarrs.com/032011/solving_mystery_babylon.htm

Översättning Gertie Dahlberg

Som ung man lyssnade jag till många präster och Bibelprofetior, lärare som varnade för att det mystiska Babylon inte något annat än Påven och den Romerskkatolska Kyrkan.  Från dagarna med Martin Luther, vars heroism och hängivelse inspirerade den protestantiska rörelsen och Reformationen, har kristna ledare pekat på Rom som centrum för den globala ondskan under de senare dagarna.  Många trodde på att Påven verkligen är antikrist, mannen av synd vars nummer är 666.

Under loppet av bara en generation – under min livstid – har den ekumeniska rörelsen och tendensen av det kristna etablissemanget växt sig utmattad och ljummen och glöden har avsevärt svalnat hos pastorer och profetiska lärare.  Ingen kritiserar längre de falska lärdomarna och skändligheterna som kommer från påvedömet.  Istället har de hoppat i säng med Påven och svalt de toxiner och gifter som härrör från St Peters Basilica-fontän i Vatikanen.

Men fallet från den Kristna kyrkan ändrar inte de profetiska sanningarna i den Heliga Bibeln. Frågan uppstår fortfarande i hjärtana hos de trofasta helgonen: Är Vatikanen och påvedömet MYSTERIET DET STORA BABYLON?  Oavsett vad vårt förslöade prästerskap och våra kompromissande kyrkliga ledare föreslår, vad avslöjar Guds Ord för oss?

Hur är det med Satans Synagoga?
Medan frågor måste besvaras angående Påven och hans Romerska kyrka så har det uppstått ännu en annan stor konkurrent till den ökända titeln MYSTERIET DET STORA BABYLON. Jag refererar naturligtvis till Satans Synagoga (Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9).  I vår generation har den monolitiska makten hos världens judar galopperat till förgrunden.  Med dess bankvalv överfulla med stulna kontanter, sin balansräkning tung med plundrade rikedomar, sin israeliska nation understödd och bistådd av militärens muskler och diplomati av kanske världens största supermakt, det av judar styrda United States of America.  Satans Synagoga sitter idag på toppen av det jordiska herraväldet.  Zionisteliten har en avskyvärd Plan som nu arbetas med för att inleda den judiska Utopia.  Deras Messias, Antikrist, kommer att stå vid rodret.  Och så snart Planen har realiserats kommer ickejudar överallt att darra av skräck och bävan.  Gör inget misstag om det!

Påven Benedictus XVI möter regelbundet judiska Rabbiner och har beordrat alla katolska präster att samarbeta fullt ut med deras “äldre judiska bröder.”  Enligt Vatikanen är det Nya Testamentet bristfälligt och  Judarna har sitt eget “eviga förbund” och behöver inte Jesus.

BILDER:

Adam W.

 Nathan Rotschild

 Torquemada

Så, vilken satanisk sekt kommer att visa sig vara MYSTERIET DET STORA BABYLON? Blir det Rom eller kommer det att vara Jerusalem/Washington DC som axlar kriget på de heliga och spiller deras blod och placerar hela mänskligheten inne i järnkäftarna på en global Big Brother-stat?  Vad säger Bibeln om detta?

Att lösa Mysteriet med det Stora Babylon
Jag är glad att i detta nyhetsbrev och på powerofprophecy.com kunna erbjuda en ny bok som kommer att öppna era ögon.  Jag tror att den här boken ger svar på många av era frågor om denna viktiga och profetiska fråga.  Ärligt talar har det aldrig funnits en bok precis som den här, författad av en pånyttfödd kristen med sådana gedigna referenser.

Titeln på boken är Solving the Mystery of Babylon the Great .  Det var mitt privilegium att få skriva förordet.  Författare är Edward Hendrie.  Nu har jag haft ett antal fascinerande privata diskussioner med Mr Hendrie och jag har sett det genuina hjärta som denna gudfruktiga forskare har för Bibelns sanningar.  Hans nya bok är i stort format med nästan 400 sidor. Det han avslöjar på dessa sidor är en stor upptäckt att Gud också satte in mitt hjärta för några år sedan.

Sionismen och Vatikanen konspirerar tillsammans
Hendrie presenterar berg av bevis, understödda av faktisk dokumentering som bevisar att detta MYSTERIUM MED DET STORA BABYLON är både från Sionismen och från Rom.
Bevisen, säger Hendrie, leder till den oundvikliga slutsatsen ”att den Romersk-katolska Kyrkan var etablerad av kryptojudar som en falsk kristen front för en judisk/babylonsk religion”.  Dessutom är ”den religionen kärnan i en världskonspiration mot människan och Gud”.

Kan det vara så?  Skulle Vatikanen och dess suveräna påvedöme vara världens största och mest fördummande, onda bluff?  Är de lömska ledarna av Satans Synagoga av serpentiner de faktiska, dolda mästarna som drar i trådarna för påvedömet?

I dessa betydelsefulla dagar då Satan förbereder Amerika och världen för finalen, dvs gigantiska angrepp på vår frihet och våra själar, är sionist-Illuminaterna och Eliten och mannen i svart och rödfärgad klädsel i Rom i konspiration tillsammans om vår död?
Hendrie är en före detta katolik och en advokat
Vem är Edward Hendrie och vad kvalificerar honom att skriva denna fantastiska bok?  Han är en framgångsrik advokat, en konstitutionell expert.  Han är författare till tre andra böcker.  Uppfostrad inom den katolska tron av hängivna katolska föräldrar gick han uteslutande i katolska skolor och utexaminerades från Amerikas mest prestigefyllda Romersk-katolska Universitet – The University of Notre Dame.  Följaktligen fick han juristexamen från en Jesuitinstitution – The University of Detroit i Michigan.

Föreställ er en bok som denna som demaskerar Rom, Jesuiterna och påvedömet på ett spektakulärt sätt, skriven inte av en protestant med en yxa att slipa utan av en briljant man vars hela liv en gång var lindat runt de falska påståendena från Rom och Jesuitordern.  Tills han en dag mötte Jesus. Jag är privilegierad att få intervjua Mr Hendrie i mitt radioprogram Power of Prophecy den här månaden, den 2 och 3 mars under två timmar.

_________

Det kommer säkerligen en fortsättning på denna artikel du just läst.  Spännande läsning tycker jag, och det bekräftar många funderingar och tankar och skrivande…. Vad tycker du?     /Maria  OBS!http://soulrefuge.org/out-from-rome-2/ LÄS DENNA LÄNK!

4 thoughts on “Katolicism?Nej/Rapport från Texe Marrs. NWO. LÄNK!

 1. Helt rätt! Helt rätt!Människan väljer att leva i en drömvärld.
  De ser o hör bara det de vill se o höra. Resten befattar man sig inte med.
  Sanningen är att Jesus lever och kommer tillbaka och tar man emot Jesus nu så får man veta de sanningar som man behöver för resten av livet.
  Jesus är Herre och han är vägen sanningen tryggheten och livet /Maria

 2. Människan vill hellre leva i illusionernas värld än i verklighetens värld. Märkligt!

  Sanningen är aldrig farlig. Tvärtom den sätter dig fri!

  Sanningen leder dig till världens Skapare – Jesus Kristus och Hans trygga famn!

 3. Det vore bra om man kunde förstå VILKA som är konspiratörer, vi eller de?
  Jag tycker vi har sett alldeles för många bilder o reportage för att INTE förstå!
  Inte är de Kristuslika inte!Inte det minsta!
  ALDRIG att jag formar min tro efter deras lagar, never- glöm det.
  Ja det kommer att komma frågor och de har svaren —-och vi har JESUS KRISTUS SOM DOG FÖR OSS: HALLELUJAH!
  /Maria

 4. (Kontakter mellan stora gubbar)

  Rothschilds- Vatikanens bankirer? Vem kan komma på något konstigare? En roman av Dan Brown? Nej, det är bara det som kallas verkligheten. Man kan förstå att många inblandade personer vill skydda/dölja dessa kontakter (faktum). Därför kallas alltid information av typen (bör skyddas/sekretessbeläggas!) för konspiratorisk. Det finns inget mer konspiratoriskt än flera av historiens figurer under samma tak.

  Rabbinen hälsar på påven, med ett konstigt handslag?
  Vad handlar det här om? Är det en vanlig solig dag i NWO, måhända? Hur många bilder och historier ska vi se innan myntet ramlar ned?

  Varför är gubbarna, folkens herdar, egentligen?
  De verkar ju inte särskilt Kristuslika?

  Svar: Gubbarna (här: påven och rabbinen) har genom olika tekniker (tanke och religiösa system) lärt sig kontrollera massorna – dina och mina tankar – så att de själva gynnas – får äran! De är så pass slipade att det tar ett tag innan man ens inser att de arbetar och vinner över oss (över vår tro!) tillsammans. Inte en och en.

  När dessa stora ekumeniska/ekonomiska klossar sammanfogas bildas tankesystem och politisk/religiös materia.. Påven och rabbinen har nu kommit på att bla och bla och skrivit under bla och bla! Sen säljs de nya bilderna till oss. Och vi ska forma vår tro efter dem.

  Det verkar som om dagens värld är lika insyltad och mångfacetterad, som antalet tränarflyttar och stjärnspelare med miljonkontrakt i Champion´s League! Var ska Zlatan spela nästa säsong? Han har ju snart spelat i alla Europas topplag!

  Vilken ekumenisk konferens ska slå fast att judendom och kristendom egentligen är två sidor av samma mynt? Trots att vi hört motsatsen i snart 2000 år?

  Denna och fler frågor kommer gubbarna att ta upp! Var så säker!

  Tro finns hos Jesus. Gå till Honom i stället, min själ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.